Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ραγίζει καρδιές το γράμμα 17χρονης με λευχαιμία

Συγκίνηση προκαλεί το ευχαριστήριο γράμμα μιας 17χρονης που πάσχει από λευχαιμία για την δωρεά που έκανε ένα ζευγάρι στην κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Αντί για μπομπονιέρες, το ζευγάρι των νεόνυμφων στην Κρήτη, αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα στην κλινική.
Όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στην κλινική, αποφάσισαν να στείλουν το καλύτερο δώρο στους νεόνυμφους αλλά και στο μωρό τους που βαφτίστηκε, και έτσι τους έδωσαν τις ζωγραφιές που τους έφτιαξαν.
Η Δήμητρα ήθελε όμως να τους στείλει και ένα γράμμα στο οποίο αποτυπώνονται τα συναισθήματα της και οι σκέψεις της.
«Ονομάζομαι Δήμητρα, είμαι 17 ετών και αυτή η κλινική είναι το δεύτερο σπίτι μου από τα μέσα του Αυγούστου όταν νόσησα από λευχαιμία.
Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν άκουγα σε γάμους και βαφτίσεις ότι αφιέρωναν κάποιο

χρηματικό ποσό σε τέτοιους είδους ιδρύματα δεν μπορούσαν καταλάβω τι αξία είχε! Όμως τώρα μπορώ! Και είναι πραγματικά μιά κίνηση ανεκτίμητης αξίας.
Σας ευχαριστούμε πολύ που δίνετε την ευκαιρία στην κλινική να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μας τους μικρούς μαχητές της ζωής!
Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δείτε το αγγελούδι σα να μεγαλώνει με πολλά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ γιατί τελικά αυτό αξίζει!
Με εκτίμηση Δήμητρα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα