Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Βίντεο: Πατέρας έκανε «μαύρο» στο ξύλο δάσκαλο που παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη του!Το περιστατικό συνέβη στη σχολή θηλέων της Σαντα Μάρτα της Αργεντινής - Του έριξε 22 γροθιές σε 15 δευτερόλεπτα
Μία κουβέντα της 15χρονης κόρης του ήταν αρκετή για έναν πατέρα να αναλάβει.... δράση. Μία 15χρονη από τη Σάντα Μάρτα της Αργεντινής γύρισε ένα βράδυ στο σπίτι με λυγμούς και δάκρυα στα μάτια. Όταν την ρώτησαν οι γονείς της, τι έχει εκείνη ξέσπασε και τους είπε ότι την παρενοχλεί σεξουαλικά ο δάσκαλος της.
Την επόμενη μέρα ο πατέρας αποφάσισε να πάει στο σχολείο. Το περιστατικό συνέβη στη σχολή θηλέων της Σαντα Μάρτα, ο δάσκαλος είναι 30 ετών και ονομάζεται Χόρχε Κρουσένο.

O πατέρας αποφάσισε να πάει στο σχολείο, όταν η κόρη του, του έδειξε τα ακατάλληλα γραπτά μηνύματα που της έστελνε στο κινητό ο 30χρονος δάσκαλος.
Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σχολείου διακρίνεται ο πατέρας τη στιγμή που συναντάει τον δάσκαλο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα αρχίζει να τον γρονθοκοπεί δυνατά στο πρόσωπο και το κεφάλι. Η κάμερα κατέγραψε μέσα σε 15 δευτερόλεπτα ότι ο δάσκαλος δέχτηκε 22 γροθιές στο κεφάλι.
Αφού έληξε το συμβάν ο δάσκαλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο πρόσωπο και αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλει μήνυση.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα