Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Το νέο "σπίτι'' του Α.Ο. Φιλιατρών!

Ο νέος χώρος του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών είναι έτοιμος!
Ο Α.Ο. Φιλιατρών είχε ήδη στη διάθεσή του δύο αίθουσες στο χώρο του στεγασμένου γηπέδου μπάσκετ στο Λύκειο Φιλιατρών. Οι αίθουσες αυτές ήταν σε κακή κατάσταση και γεμάτες με πάρα πολλά αντικείμενα όπως βιβλία, ντουλάπες, γραφεία, καρέκλες, θρανία κ.λπ.. Με τη βοήθεια του συμβουλίου, των μελών, αλλά και φίλων του συλλόγου, έγινε η απομάκρυνση των άχρηστων αντικειμένων. Στη συνέχεια ακολούθησε το βάψιμο των αιθουσών.
Ο πρόεδρος του συλλόγου (Μητράκος Χρήστος) είχε την ιδέα η μία αίθουσα να φιλοξενήσει κάποια όργανα γυμναστικής. Μετά τις απαραίτητες ενέργειες ο Δήμος Τριφυλίας και ειδικότερα ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγύης - Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας ανταποκρίθηκε θετικά και μας παραχώρησε κάποια όργανα

γυμναστικής, καθώς και μπάλες, στρώματα, βαράκια κ.λπ..
Και ιδού το αποτέλεσμα! Ο χώρος θα είναι ανοικτός για τα μέλη του συλλόγου συγκεκριμένες ώρες και μέρες, κάτι που θα οριστεί άμεσα.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό μας το ξεκίνημα με μόνο κίνητρο την αγάπη για το σύλλογο και για τα Φιλιατρά! Εξάλλου αυτό είναι που μας ενώνει ως μέλη του Α.Ο. Φιλιατρών.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα μπάσκετ της Εράνης για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη!
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα