Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τι είναι το silly walk με τον οποίο παρέλασαν τα κορίτσια στη Νέα Φιλαδέλφεια - Σκληρές αντιδράσεις (video)

Σάλο έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε μία ομάδα κοριτσιών να παρελάσει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τι είναι όμως το «Silly Walk» και από πού ξεκίνησε;
Το "Υπουργείο της Silly Walks" είναι ένα σκίτσο από την τηλεοπτική εκπομπή Monty Python της Flying Circus. Tο επεισόδιο στο οποίο έπαιξε το σκίτσο είχε τίτλο "Face the Press".
Το επεισόδιο προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 15 Σεπτεμβρίου 1970.
Το εν λόγω σκίτσο αποτελεί μια σάτιρα για τη γραφειοκρατική αναποτελεσματικότητα. Περιλαμβάνει τον John Cleese ως δημόσιο υπάλληλο σε ένα φανταστικό υπουργείο της βρετανικής κυβέρνησης, αρμόδιο για την ανάπτυξη ανόητων περιπάτων με επιχορηγήσεις.
Ο Cleese, σε όλο το σκίτσο, περπατά με ποικίλους ανόητους τρόπους. Είναι αυτές οι διάφορες ανόητες βόλτες, περισσότερο από τον διάλογο, που έχουν κερδίσει το σκίτσο της
δημοτικότητάς του.
Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σκληρές αντιδράσεις
Το περιστατικό σχολίασε με οργισμένο τρόπο ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.
Με ανάρτηση στο Facebook, ο Γιάννης Βούρος κάνει λόγο για «γελοία υποκείμενα», που χλεύασαν και προσέβαλαν τη μνήμη των πεσόντων του ’40. Σύμφωνα με τον Γιάννη Βούρο, οι κοπέλες μπήκαν στην παρέλαση από κάποιο στενό της λεωφόρο Δεκελείας.
Σημειώνει δε ότι «η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει».
Δείτε την ανάρτησή τουΠαράλληλα, τα σχόλια χρηστών στα social media εκφράζουν την οργή αλλά και την απογοήτευση του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα