Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Υπεύθυνες απαντήσεις για το νερό ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ύστερα από τις δημοσιεύσεις και τις αυθαίρετες ως τώρα συζητήσεις για την καταλληλότητα ή όχι του νερού της περιοχής μας και ύστερα από την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από την Διεύθυνση Υγειονομικού Π.Ε. Μεσσηνίας, αναμένει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, απαντήσεις τόσο από τον Δήμαρχο Τριφυλίας όσο και από το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τόσο ο εμπορικός κόσμος όσο και οι δημότες του τόπου μας πλήττονται εδώ και καιρό από τις ανεπίσημες ανακοινώσεις (διαφυγόντα κέρδη και όχι μόνο) και τα κυρίαρχα συναισθήματα που επικρατούν στην τοπική κοινωνία είναι ανασφάλεια και φόβος!
Δεν πρέπει επίσης να λησμονούμε και τη λαϊκή σοφία που λέει «καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα».
Η περιοχή μας, έχει ήδη πληγεί από τις συζητήσεις και τα δημοσιεύματα , αλλά το πιο βασικό είναι το τι σημαίνει τελικά, όλη αυτή η κατάσταση για την υγεία μας και των επισκεπτών μας! Αναμένουμε τις επίσημες τοποθετήσεις όλων των συμμετεχόντων στο

Δημοτικό Συμβούλιο!
Να πίνουμε ή να μην πίνουμε νερό; Το ερώτημα είναι απλό!
Τέλος, αναμένουμε σε πάσα περίπτωση το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για να βελτιωθεί η ως τώρα κατάσταση με το θέμα του νερού στην Κυπαρισσία!
Οφείλουμε να έχουμε άμεσα απαντήσεις συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες και επιστημονικά καταρτισμένες καθ´ ότι μιλάμε για την καθημερινότητα μας και την υγεία μας!
Τέλος χρειαζόμαστε απάντηση για το αν ισχύει ότι τα αποτελέσματα από την Διεύθυνση Υγειονομικού Π.Ε. Μεσσηνίας έχουν σταλεί στο Δήμο εδώ και ένα μήνα και συγκεκριμένα από τις 16 Σεπτεμβρίου; Αν ναι γιατί ο Δήμαρχος επέμενε να ισχυρίζεται ότι το νερό είναι ακατάλληλο; Γνωρίζει πράγματα που δεν γνωρίζουμε και που θα έπρεπε να μας τα γνωστοποιήσει; Κινδυνεύουμε;
Να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ζητά επίσημες απαντήσεις από τον Αύγουστο! Η διαδικασία κινήθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας ύστερα από την δημοσίευση του Δημάρχου για τη μη καταλληλότητα του νερού, κατόπιν διέταξε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυπαρισσίας να πραγματοποιηθεί έρευνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα