Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023 - Ελένη Χρονοπούλου: Αντιδράσεις μετά τη δήλωση για τις αυξήσεις φόρων στη μεσαία τάξη - «Έκανα σαρδάμ», λέει η ίδια


Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Ελένης Χρονοπούλου, σε τηλεοπτική συζήτηση για τις εκλογές 2023, ενώ μιλούσε για τις αυξήσεις και τις μειώσεις φόρων που προτίθεται να κάνει το κόμμα της. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιους θα αυξήσει το ΠΑΣΟΚ απάντησε: «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».
Αργότερα, η κ. Χρονοπούλου με ανάρτησή της επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη δήλωσή της σε εκπομπή της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πώς όσα είπε ήταν... σαρδάμ.
«Παιδιά ευχαριστώ θερμά για το πρώτο μου viral @omadaalithias αλλά δυστυχώς -για εσάς- δεν υπάρχει είδηση, έπαθα σαρδάμ. Να μειώσουμε ήθελα να πω προφανώς, όχι να αυξήσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.
Μάλιστα, προχώρησε και σε παράθεση στοιχείων από το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παραπέμποντας σε αυτά τα στοιχεία χρήστες του Twitter που επέμειναν να ρωτούν ποιους αφορά η αύξηση φόρων απορρίπτοντας την δικαιολογία περί λεκτικού ατοπήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα