Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Γεώργιος Α. Παπανδρέου- το πραγματικό του πολιτικό ανάστημα τρομάζει όλους τους “νάνους”!!!


Ο ηγέτης είναι αυτός που βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι, που βλέπει μακρύτερα από τους άλλους και που βλέπει πριν από τους άλλους.


Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που μίλησε για ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πρόβλημα. Ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ που μίλησε για ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ.
 Ήταν ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης.
 Ήταν εκείνος που κατάφερε και κράτησε όρθια την χώρα μας στον γκρεμό της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ...Ήταν αυτός που δεν άφησε να πάει η σύνταξη στα 20 ευρώ (ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ).
Ήταν εκείνος που σταμάτησε τα θαλασσοδάνεια στους καναλάρχες.
Ήταν αυτός που ζήτησε τις λίστες του εξωτερικού για τους μεγάλους φοροφυγάδες.
Ήταν αυτός που πολέμησε την διαφθορά ανάμεσα των πολιτικών και των συμφερόντων του τόπου (εκδότες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, καναλάρχες).
Ήταν αυτός που στήριξε την αποζημίωση του Διστόμου, προσπαθώντας να ανοίξει τον δρόμο.
Ήταν αυτός που ήθελε να ανοίξει τον δρόμο της πράσινης ανάπτυξης, με καθαρή και φθηνότερη ενέργεια και καινούργιες θέσεις δουλειάς, εναντίων του καρτέλ του πετρελαίου.
Ήταν αυτός που έκανε πράξη την Διαφάνεια σε όλους τους θεσμούς του κράτους, από δήμαρχο μέχρι υπουργό.
Ήταν εκείνος που δεν ήθελε τα κόμματα και τους πολιτικούς σαν όμηροι των επιχορηγήσεων των ιδιωτών, με ότι αυτά συνεπάγεται…
Ήταν αυτός που ήθελε για πρώτη φορά στην μεταπολίτευση να δώσει φωνή στον Έλληνα πολίτη με την άμεση δημοκρατία και με δημοψήφισμα.
Ήταν εκείνος που εναντιώθηκε στην συντηρητική Ευρώπη, στους Μερκοζί εξωτερικού και …εσωτερικού.
Ήταν εκείνος που απέδειξε ότι βάζει την Ελλάδα και τους Έλληνες πάνω από την οποιαδήποτε «καρέκλα».
Είναι αυτός που έδειξε με τις πράξεις του την γύμνια, την μικροψυχία και το ψέμα όλων των πολιτικών κυβιστήσεων.
Είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που αναγνωρίστηκε διεθνώς στους πρώτους στοχαστές του κόσμου, σαν ο καλύτερος πολιτικός της Ελλάδας στην χειρότερη της στιγμή.
Όσο και να μην το χάψετε, όσο να θέλετε να τον βγάζετε αποδιοπομπαίο τράγο, τα χρέη έγιναν έως το 2009, από όλες αυτές τις ίαινες που, δεκαετίες τώρα,  ήθελαν την Ελλάδα ένα σάπιο κουφάρι, όπως είναι και οι ψυχές τους! Όσο και να μην θέλετε να το δούμε, όση λάσπη και αν θέλετε να ρίξετε με όλα τα μέσα οπού είστε ιδιοκτήτες (τηλεοράσεις, εφημερίδες, έως και… κόμματα…), το βλέπουμε καθαρά : ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ!!!!! Όσο και να τον χτυπάτε ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ, τα ρολόγια δεν μπορείτε να τα σταματήσετε! ΚΑΘΕ ΒΡΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ! ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ- ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!!!!! ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΒΡΟΜΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ!!!!!!!!

Υ.Γ. Επιφυλάσσουμε να ανοίξουμε στο μέλλον πολλές συζητήσεις, όπως το σκάνδαλο proto bank, το χαράτσι υπέρ Μυτιληναίου, το κλείσιμο των ματιών σε προηγούμενες σπατάλες υπουργείων οπού περάσατε, σε εξυπηρέτηση φιλών της ολιγαρχίας που μας ξεζουμεί σαν χώρα, ευνοϊκές μεταρρυθμίσεις για… κότερα, κ.α., και γενικός να σας στείλουμε εκεί οπού ανήκετε, όπως πολύ καλά έλεγε ο Γιαννόπουλος!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ μικροί ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ”!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!!!!

 Τους ικανούς ζηλεύουν, τους ταλαντούχους βλάπτουν, τους μεγαλοφυείς μισούν.

Άρθρο από ένα απλό μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ μεΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, αφιερωμένο εξαιρετικά στον καταληψία της Ιπποκράτους... και όχι μόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα