Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ποιοί νομιμοποίησαν την πολιτική δολοφονία του Γιώργου Παπανδρέου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Ποιοί νομιμοποίησαν την πολιτική δολοφονία του Γιώργου Παπανδρέου;
Γράφει ο Ν Βράχος
Βλέποντας σήμερα πλέον καθαρά και απρόσκοπτα τη διαμάχη μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα, αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας, το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να ‘’πείσουν’’ τους Έλληνες ότι κάποιος από τους ..δύο μπορεί να εφαρμόσει καλλίτερα τα σχέδια, τα προγράμματα και της ιδέες του Γιώργου Παπανδρέου.
Ναι ! Του Γιώργου Παπανδρέου, που όλοι μαζί ‘’τακίμιασαν’’ σαν μωρές πόρνες, για να τον διώξουν και να αναλάβουν ..εξουσία οι απόγονοι των εφιαλτών του ‘’ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89’’
Ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και οι άλλοι εραστές(υπάλληλοι) της εξουσίας, έδωσαν ρεσιτάλ ανθελληνικής συμπεριφοράς και ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗΣ …λύσσας.
Η Ελλάδα είναι, η μόνη χώρα, που ΟΛΗ η αντιπολίτευση, «κινήθηκε» μέσα στα πλαίσια της Εσχάτης Προδοσίας !
Κύριε Σαμαρά, κύριε Τσίπρα, κύριε Βενιζέλο,
πόσο διαφορετική θα ήταν η κατάσταση σήμερα, αν ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ να επιτύχει το πρώτο μνημόνιο, στο οποίο προσφύγαμε ύστερα από αλόγιστη σπατάλη και κακοδιαχείρηση της πενταετίας (2004-2009), και το οποίο "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" λόγω ελλείψεως εσόδων! αφού μέχρι και σύλλογο "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" φτιάξετε οι δύο "ουρανοκατέβατοι"...σωτήρες μας ενισχυόμενοι από όλους τους..Ελληναράδες!
Σας υπενθυμίζω κύριοι, ότι οι απεργίες, οι διαδηλώσεις , οι ΤΑΧΙ πορείες, οι φορτηγο-αποκλεισμοί η λιμανο-πειρατεία, οι απεργίες, γιατρών, δικηγόρων, υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ. και σχεδόν του συνόλου των ΔΥ, ήταν σχεδόν πάντα τη «κοινή συναινέσει όλων των …εραστών της πολυθρόνας», επί ΔΥΟ και πλέον ΧΡΟΝΙΑ!!
Και ήταν το φυσικό αποτέλεσμα της ‘’δικιά σας’’( προτρεπτικής) αντεθνικής συμβολής υπόδειξης και καθοδήγησης , που υπήρξε μία από τις δυνάμεις που ενήργησαν όλες μαζί, ώστε να επιτευχθεί η συνισταμένη της οικονομικής κατάρρευσης των εσόδων, ώστε να «φανεί σαν αδυναμία Παπανδρέου, κακό σχέδιο, αποτυχημένη εφαρμογή, ώστε να μπούμε στα μνημόνια που τόσο επεδίωκαν οι Ευρωπαίοι που σας καθοδηγούσαν και σας έδιναν εντολές.
Σήμερα οι Έλληνες υποφέρουνε, ευτελίζονται, πεινούν και αυτοκτονούν γιατί ΕΣΕΙΣ! τους ‘’πουλήσατε’’ σαν άλλοι πειρατές στα διεθνή κέντρα των εντολοδόχων σας.
Διαλύσατε την Ελλάδα, σκοτώσατε χιλιάδες ανθρώπους και νεανικά όνειρα, μόνο και μόνο για να καθίσετε σε πολυθρόνες της ΒΡΩΜΙΚΗΣ εξουσίας.
Η Ελλάδα, η Ιστορία αλλά και η νέα γενιά θα σας ‘’πληρώσουν’’ όπως σας αξίζει.
Το μονοπάτι του εφιάλτη θα είναι πάντα ο δρόμος της προσωπικής σας απαξίωσης και τιμωρίας.
Ουαί ΥΜΙΝ …!!!
Αναρτήθηκε από anendotosagonas

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2013

    ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει. Ο αγώνας του που ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!!
    Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη;
    Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΜαΐου 14, 2013

    Επί Γιώργου Παπανδρέου πάρθηκαν μέτρα ύψους 4 δις ευρώ από μισθούς και συντάξεις..... Τότε γέμισαν οι πλατείες, τότε τον κατηγορήσανε δοσίλογο, προδότη κ.α.
    Τότε η ΝΔ, ο Σύριζα και κάποια λαμόγια στελέχη του ΠΑΣΟΚ έριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου.

    Τότε εμφανίστηκε το Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3, εμφανίστηκαν τα 18 δις αντισταθμιστικά του Σαμαρά, κ.α. πολλά.
    Από τότε έπεσε ο Γιώργος, βγήκε ο Παπαδήμος, βγήκε ο Σαμαράς με τη κομπανία του και από τότε έχουν παρθεί 14 δις επιπλέον μέτρα.
    Δεν έχει σκάσει μύτη..Δεν έχει συμβεί τίποτα. Ούτε "πλατείες", ούτε προδότες, ούτε δοσίλογοι.

    Από τότε οι τράπεζες συνεχίζουν να κάνουν πάρτι εκατομμυρίων ευρώ, τα μεγάλα κανάλια ξανάρχισαν να παίρνουν τα δάνεια που δεν έδινε ο Παπανδρέου (Φυσικά...αφού ο γιος μεγαλοεκδότη είναι Βουλευτής με τη ΝΔ) και όλα μελί γάλα.

    Τελικά το πρόβλημα όλων ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου.. Ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν τα λαμόγια,,, Βουλευτές, δημοσιογράφοι και τα λοιπά κατεστημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα