Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Tα θελει και τα λεει η του ξεφευγουν?Διαβαστε τι ειπε ο Β. Βενιζελος


Να κλείσει τη συζήτηση για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει ο Ευ. Βενιζέλος 
δηλώνοντας στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής πως μετά την εισήγησή του και τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου μπορούμε “να μετατοπιστούμε από τον χώρο του κουτσομπολιού στον χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής”. Σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ τολμά να κάνει αυτοκριτική και προσθέτει “άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές που νομίζουν ότι θα κρυφτούν και πάλι πίσω από το ΠΑΣΟΚ”.
Υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αντανακλαστικά και κριτήρια μεγάλης παράταξης και αφήνει αιχμές για τη ΔΗΜΑΡ και τις αρνήσεις της για εκλογική σύμπραξη σημειώνοντας “δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά. Ίσως κάποιοι άλλοι να αρκούνται σε μια μικρή κομματική οντότητα που παίζει κάποιο ρόλο σε κυβερνητικά σχήματα”.
Αναφέρει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κομματικός μηχανισμός και ως ηγετική ομάδα είναι διασπασμένος σε όσους υποστηρίζουν το ευρώ και σε όσους αντιτίθενται ενώ σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη και ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://politikiautonomia.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα