Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

TA NEA: Λάθος, το ταξίδι του Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 200 χιλ. ευρώ


Παραδέχεται η εφημερίδα ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν κόστισε 200.000 ευρώ, όπως είχε μεταδώσει προ ημερών, αλλά μόνο 32.333, 37 ευρώ.

«Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι...«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!» γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος είχε δημοσιεύσει την πληροφορία προ ημερών στη στήλη του.
Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι προσετέθη «ένα μηδενικό» και η εσωκομματική θύελλα στο ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε από «τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους».
Τα Νέα αναφέρουν ότι το ταξίδι Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 200 χιλιάδες,
αλλά ούτε και 20.000 όπως αναφέρουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού. «Κόστισε 32.333.37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί)».
Και καταλήγουν τα Νέα:
«Είναι λίγα τα χρήματα για ένα κόμμα που δεν έχει να πληρώσει ούτε το 1/4 του μισθού των υπαλλήλων του; Για να ξέρουμε γιατί μιλάμε δηλαδή...».

Ας σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις πληροφορίες και διαρροές στον Τύπο για τα «χρυσά ταξίδια» στο εξωτερικό τα οποία πλήρωνε το ΠΑΣΟΚ διογκώνοντας έτσι το χρέος του (116,5 εκατ. ευρώ) απείλησε ότι θα φθάσει το θέμα στη Δικαιοσύνη. Αφησε μάλιστα να εννοηθεί, με ανακοίνωσή του, ότι οι σχετικές διαρροές γίνονται από την Ιπποκράτους προκειμένου να τον απαξιώσουν ηθικά.

Πηγή: TA NEA: Λάθος, το ταξίδι του Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 200 χιλ. ευρώ | 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα