Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Εικόνα θλίψης παρουσίασε το 2/ημερο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Γιάννενα. Ο Δήμος Τριφυλίας …έλαμψε με την απουσία του.

Δριμής Δημήτρης

Του Δημήτρη Α. Δριμή εκπαιδευτικού, τέως δημάρχου Αετού.

Σκέψεις για το τακτικό συνέδριο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Του Δημήτρη Α. Δριμή
εκπαιδευτικού, τέως δημάρχου Αετού

Εικόνα θλίψης παρουσίασε το 2/ημερο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα την Πέμπτη και την Παρασκευή, 30 και 31 Μαίου 2013. Από τους 500 συνέδρους προσήλθαν 280 ενώ μέχρι το τέλος του παρέμειναν σ` αυτό περίπου 90 σύνεδροι. Πρόκειται περί παρωδίας. Ουσιαστικά το σώμα του συνεδρίου μετά την εναρκτήρια ομιλία του υπουργού κ. Στυλιανίδη διαλύθηκε. Το συνέδριο ελάχιστα απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την κοινωνία. Οι ευθύνες της διοίκησης της ΚΕΔΕ είναι προφανείς. 
Η απουσία των αιρετών έχει πολλές εξηγήσεις. Οφείλεται στο γεγονός της πραγματοποίησης του συνεδρίου σε εργάσιμες ημέρες, στις χαμηλές προσδοκίες των αιρετών, όλοι πιά πιστεύουν ότι οι αποφάσεις παίρνονται αλλού και όχι στη χώρα μας, στη ρευστότητα του πολιτικού τοπίου, στην αναντιστοιχία ανάμεσα στη διοίκηση της ΚΕΔΕ και τη σημερινή κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα.

Διαβάστε τηνσυνέχεια στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα