Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δεν πρόλαβε ακόμα να πέσει ο Σαμαράς και τον έχουν ήδη ρίξει οι...Αμερικάνοι

Φαντάζομαι ότι θα θυμάστε όλοι τις υπέροχες ιστορίες με τους αιμοβόρους Αμερικανούς που ανέτρεψαν τον Κώστα τον Καραμανλή τον Junior τον Αδρανοπρεπή, αφού πρώτα είχαν προσπαθήσει να τον δολοφονήσουν.
Ε λοιπόν οι Αμερικάνοι φαίνεται ότι μας αγαπούν πάρα πολλοί και σκοπεύουν να μας απαλλάξουν κι από τον Αντώνη Σαμαρά. Ρίξτε μια ματιά......σε όσα σκόπιμα διακινούνται στο Διαδίκτυο για να κατασκευάσουν ξανά ένα παραμύθι «ξένων συμφερόντων» για να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκεια ενός πολιτικού.
-Γιώργος Τράγκας, ο γνωστός
(...)Ο Σαμαράς έχει ένα μεγάλο πρόβλημα που ενδεχομένως τον οδηγεί πιο κοντά στην έξοδο του Μαξίμου: Οι Αμερικανοί δεν τον θέλουν πλέον στο τιμόνι της τριμερούς κυβέρνησης και το δείχνουν με τη σιωπή τους και με την επιδεικτική άρνηση τους να τον δεχθούν στο Λευκό Οίκο. Οι Αμερικανοί δεν συγχωρούν στο Σαμαρά ότι συνάντησε περισσότερες από μία φορές τον Αλεξέι Μίλερ της Γκάζπρομ (δεξί χέρι του Πούτιν), παρά τις προειδοποιήσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα και όχι μόνον. Δεν συγχωρούν στο Σαμαρά, ότι παρέκαμψε τις οδηγίες τους και ότι συζήτησε κατ’ ιδίαν με τον απεσταλμένο του Κρεμλίνου, χωρίς καν την παρουσία διερμηνέως… Η «εξαφάνιση» του Σίμου Κεδίκογλου , έως την ώρα που βγήκε να ανακοινώσει το κλείσιμο της ΕΡΤ, ήταν ενδεικτική. Η αμερικανική πρεσβεία τον θεωρεί «άνθρωπο του Κρεμλίνου», με γραφείο ακριβώς από κάτω από το γραφείο του πρωθυπουργού της Ελλάδος.
Καταλάβατε; Αυτός ο πολιτικός κολοσσός που λέγεται Σίμος Κεδίκογλου έχει βρεθεί στο στόχαστρο των ΗΠΑ. Τέτοιο μέγεθος...
-Antinews, άτυπο προπαγανδιστικό site της αυλής Σαμαρά
Σενάρια αποσταθεροποίησης απεργάζονται ξένα και ντόπια συμφέροντα για να ρίξουν τον νόμιμα εκλεγμένο Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Τις τελευταίες ώρες, εντείνονται οι ζυμώσεις σε συγκεκριμένα πολιτικά και 
οικονομικά γραφεία, για να μεθοδευτεί η πτώση του Αντ. Σαμαρά.
Η απόφαση είναι ειλημμένη και έχουν δοθεί και συγκεκριμένες κατευθύνσεις από κέντρα εκτός Ελλάδος, ώστε να επιχειρηθεί η ανατροπή του Αντ. Σαμαρά από την πρωθυπουργία και να τοποθετηθεί στη θέση του ένας απόλυτα ελεγχόμενος πρωθυπουργός.
Γνωστές πολιτικές οικογένειες των Αθηνών και επιχειρηματικά τζάκια, ήδη συζητάνε την επόμενη μέρα στην πολιτική σκηνή και σχεδιάζουν τη νέα κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει, ενώ ήδη μελετάνε ονόματα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Αντ. Σαμαρά στην πρωθυπουργία.
Ουσιαστικά μεθοδεύεται ένα…συνταγματικό πραξικόπημα για να ικανοποιηθούν κάποια κέντρα, εκτός και εντός Ελλάδος, που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν με την ιδέα, ότι ο Αντ. Σαμαράς θα ήταν πρωθυπουργός.
Φαντάζομαι ότι πήρατε μια καλή γεύση, κυρίως κι από τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια, όταν ο...χαρισματικός Αντώνης θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι του (ή στη..δουλειά του) να κοιτάζει το ταβάνι.
Για όσους πάντως το έχουν ξεχάσει, σύμφωνα με τα Wikileaks, ο Αντώνης Σαμαράς μπαινόβγαινε στην Αμερικανική Πρεσβεία και δεσμευόταν «να βοηθήσει»
Τέλος, τι να υποθέσουμε αν τελικά δεν πέσει ο Σαμαράς; Ότι κέρδισε τη μάχη κόντρα σε διεθνείς συνωμοσίες, θεούς και δαίμονες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα