Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: «Απομονωμένος ο Πρωθυπουργός»

Ομιλία Τσίπρα τη Δευτέρα
στο Σύνταγμα 
«Υποκριτικές» χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου τις αναφορές του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά σε αδιαφάνεια, διαφθορά και σπατάλες στην ΕΡΤ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ναύπλιο.
«Αγνοώντας τη λαϊκή κατακραυγή, απέναντι στην προσπάθεια φίμωσης της ενημέρωσης και της δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός επιχείρησε με απειλές και ψεύδη να δικαιολογήσει την κορύφωση της αυταρχικής πολιτικής του, το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει: «Γνωρίζει, όμως, πως είναι απομονωμένος, έχει απέναντί του τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας που αγωνίζεται για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για την αξιοπρέπειά του, για το δικαίωμα στην ενημέρωση και τον πολιτισμό. Οι αναφορές του Πρωθυπουργού σε αδιαφάνεια διαφθορά και σπατάλες είναι υποκριτικές γιατί όλοι γνωρίζουν ότι τον τελευταίο χρόνο τα φαινόμενα αυτά, κατά προκλητικό τρόπο, άνθησαν με ευθύνη της κυβέρνησής του».
«Σήμερα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ενώνουν την φωνή τους με τους επιστρατευμένους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ, τους νοσοκομειακούς, τους αυτοαπασχολούμενους, με όλους όσους ισοπέδωσε η καταστροφική πολιτική του μνημονίου τα τελευταία χρόνια στον αγώνα για την δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης», προσθέτει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα