Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Διαγωνισμός της Πειραιώς με 503 τυχερούς αγρότες

Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ . ΜΕ ΤΗ <<ΜΟΝΤΕΡΝΑ>> ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΥΠΟΘΗΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ . Η ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ . ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. . ΤΩΡΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (Στεφανος Τζουμάκας)
Διαγωνισμό που θα αναδείξει 503 τυχερούς οι οποίοι θα μοιραστούν χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 40.000 ευρώ, διοργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε αγρότες που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας και θα διαρκέσει μέχρι τις 31.12.2015.

Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος γεωργοί και κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας κατά το χρονικό διάστημα διεξαγωγής του διαγωνισμού και έχουν κάνει χρήση της κάρτας τουλάχιστον μία φορά. Με τη χρήση της κάρτας θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για τα χρηματικά έπαθλα.

Ειδικότερα τα έπαθλα έχουν ως εξής:


- Ένας τυχερός θα λάβει 5.000 ευρώ. - Ένας τυχερός θα λάβει 3.000 ευρώ.

- Ένας τυχερός θα λάβει 2.000 ευρώ. - Εκατό τυχεροί θα λάβουν 100 ευρώ.

- Τετρακόσιοι τυχεροί θα λάβουν 50 ευρώ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2.2.2016 ενώπιον συμβολαιογράφου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας της Τράπεζας Πειραιώς έχουν γίνει περισσότερες από 150 συνεργασίες, και συμμετέχουν πάνω από 15.000 γεωργοί και κτηνοτρόφοι, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Τα εγκεκριμένα όρια προς τις αγροτικές επιχειρήσεις, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους παραγωγούς ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ.

Η αξία των εξαγωγών των επιχειρήσεων και των συνεταιρισμών που συνεργάζονται στο πρόγραμμα της Συμβολαιακής ξεπερνάει το 1,2 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε περισσότερο από το 20% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών. Τα προϊόντα αυτά κατευθύνονται σε περισσότερες από 54 χώρες. Παράλληλα, περισσότεροι από 12.500 εργαζόμενοι απασχολούνται στις επιχειρήσεις αυτές.

Στόχος της Τράπεζας Πειραιώς είναι ο διπλασιασμός μέσα στο 2015 των συμβολαιακών συνεργασιών από τις 100 που είχαν συναφθεί το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα