Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Οι υπαίτιοι για το μνημόνιο ως «αμερόληπτοι» μάρτυρες στην Εξεταστική

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών σχετικά με τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα Μνημόνια, κατά την τρέχουσα εβδομάδα.
Την στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμο σταυροδρόμι, όσον αφορά τις προσπάθειες για επίτευξη νέας συμφωνίας με τους δανειστές της, και ο ελληνικός λαός αγωνιά για τη δυνατότητα εκ νέου χρηματοδότησης της, η Εξεταστική Επιτροπή για τα Μνημόνια συνεχίζει αμέριμνη τη λειτουργία της.
Κατά την εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα, ουδέν νέο στοιχείο προσετέθη σε όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. Απλώς υπήρξε ένα βήμα για να ακουστούν χιλιοειπωμένοι ισχυρισμοί, ανακρίβειες, ή ακόμη και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.
Επομένως, κανένας σχολιασμός επί της ουσίας δεν χρειάζεται για όσα κατετέθησαν αυτή την εβδομάδα. Ειδικά όμως στον κ. Κ. Μίχαλο, που επετέθη με εμπάθεια και χωρίς στοιχεία στον Γιώργο Παπανδρέου, θα θέλαμε να συστήσουμε μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα. Ο ενεργός ρόλος του στην διακυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, ως Γενικός Γραμματέας Υπουργείου μιας κυβέρνησης που υπερδιπλασίασε το δημόσιο χρέος της χώρας μέσα σε πέντε μόλις χρόνια, εκτίναξε στα ύψη τα ελλείμματα και υπέβαλε πλαστά στοιχεία για το έλλειμμα, όπως τα χαρακτηρίζει κατά λέξη η σχετική έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αρκεί για να φανεί η «αμεροληψία του» στην κρίση του για όσα κατέθεσε, ως «άνθρωπος της αγοράς» όπως ο ίδιος αρέσκεται να αυτοπροσδιορίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα