Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με όμορφες εκδηλώσεις η Τριφυλία

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς «μπήκε» από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο η Τριφυλία με φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων δέντρων στην έδρα του δήμου και τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών! 
Παράλληλα, όμορφες εκδηλώσεις διεξάγονται στις πόλεις της Τριφυλίας, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους! Μετά τη φωταγώγηση των τριών φυσικών δέντρων το απόγευμα της Παρασκευής στην Κυπαρισσία, σειρά είχε το Σάββατο το απόγευμα το άναμμα του δέντρου με λαμπιόνια στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων. Κόσμος πολύς γέμισε την πλατεία των Γαργαλιάνων και χάρηκε με τη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων, τις χορωδίες και τα τμήματα μπαλέτου του Μ.Σ.Γ. Γαργαλιάνων σ’ ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, ενώ έντονη ήταν η συμμετοχή και παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων! 
Την Κυριακή άναψε το δέντρο με λαμπιόνια στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών και η ατμόσφαιρα πλημμύρισε με μελωδίες της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ενώ κάλαντα και τραγούδια παρουσίασε και μαθητική χορωδία. Επίσης παρουσιάστηκαν χοροί από χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Φιλοπροόδων. 
Το Σαββατοκύριακο στους Γαργαλιάνους, στη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητα είδη δώρων, αντικείμενα και στολίδια για τη στήριξη οικογενειών της περιοχής που έχουν ανάγκη καθώς επίσης και του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»! 
Του Ηλία Γιαννόπουλου 
πηγή: Το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα