Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Θα διανεμηθούν είδη οικιακής χρήσης και τρόφιμα από το Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής του Επιχείρηση, όπως και όλοι οι Δήμοι της χώρας, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» θα διανείμει είδη οικιακής χρήσης και τρόφιμα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.
Ανά Δημοτική Ενότητα η διανομή θα γίνει ως εξής: Στο Κοπανάκι από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα. Στην Κυπαρισσία από 8.00 έως 10.00 το πρωί στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Καταστήματος. Στα Φιλιατρά από τις 10.30 έως τις 12.30 το μεσημέρι στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Καταστήματος και στους Γαργαλιάνους από 13.00 έως 16.00 στο Γήπεδο Γαργαλιάνων. Για τις Δ.Ε. Αυλώνος και Τριπύλης η ανακοίνωση του Δήμου

Τριφυλίας δεν αναφέρει κάτι σχετικό.
«Θα διανεμηθούν σε ποσότητες ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας: καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, μωρομάντηλα, υγρό πιάτων, σαμπουάν, γάλα εβαπορέ, κοτόπουλο, βόειο κρέας, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, φακές, τυρί φέτα και αλεύρι.
Δικαιούχοι: οι εγκεκριμένοι του προγράμματος επισιτιστικής & βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ) μέχρι 10/10/2018, με την επίδειξη ταυτότητας & ΑΜΚΑ», σημειώνεται.
Του Ηλία Γιαννόπουλου tharrosnews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα