Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Αυξάνονται οι συντάξεις σε 550.000 συνταξιούχους

«Διαψεύστηκαν πανηγυρικά, όσοι προεξοφλούσαν νέες περικοπές συντάξεων και επένδυαν πολιτικά στην περαιτέρω απώλεια εισοδήματος των συνταξιούχων», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος. Παράλληλα τόνισε ότι 550.000 συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις στις συντάξεις τους.
Στη δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πετρόπουλος αναφέρει: «Προστατεύουμε το εισόδημα 1,5 εκατομμύριου συνταξιούχων, καθώς δεν θα απομειωθεί η προσωπική διαφορά στις συντάξεις τους», ενώ επισημαίνει ότι επιπλέον 550.000 συνταξιούχοι θα διαπιστώσουν αυξήσεις στις

συντάξεις τους, σταδιακά, από την 1η Ιανουαρίου του 2019, λόγω επανυπολογισμού των καταβαλλόμενων ποσών με βάση το ν. 4387/16.
Για την απόφαση του Εuroworking group ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης σημειώνει ότι «αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι η κυβέρνηση έβγαλε οριστικά τη χώρα από τα μνημόνια και έβαλε τέλος στις αλλεπάλληλες περικοπές που είχαν επιβάλει οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και ότι «ακυρώνουμε μέτρα που επιβλήθηκαν από τους δανειστές», τονίζοντας ότι συνολικά, προστατεύεται και βελτιώνεται η οικονομική κατάσταση 2.050.000 συνταξιούχων.
«Η κυβέρνηση δημιουργεί μία προοπτική βελτίωσης για όλους τους Έλληνες. Ισχυροποιεί την οικονομία, στηρίζει την κοινωνία», υπογραμμίζει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα