Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Πύργος: Εξιχνιάστηκε η κινηματογραφική διάρρηξη κοσμηματοπωλείου

Δράστες τρεις Έλληνες, οι οποίοι ήταν ήδη προφυλακισμένοι για άλλες κλοπές
Πέντε μήνες μετά την αστραπιαία όσο και εντυπωσιακή σε εκτέλεση διάρρηξη ενός γνωστού κοσμηματοπωλείου στον Πύργο με λεία πλήθος κοσμήματα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να την εξιχνιάσουν και να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τριών εκ των νεαρών δραστών.
Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 33, 31 και 29 χρόνων οι οποίοι είναι ήδη προφυλακισμένοι για άλλες κλοπές! Μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους που

αναζητούνται, είχαν στήσει μέχρι και... οδοφράγματα με κάδους απορριμάτων στη μέση του δρόμου τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου, ώστε να αποκόψουν την κυκλοφορία για όσο διάστημα χρειάζονταν για να σηκώσουν το ρολό ασφαλείας, να παραβιάσουν την πόρτα του καταστήματος και να αδειάσουν τις προθήκες από ό,τι πολύτιμο υπήρχε!
Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν στο κοσμηματοπωλείο και χρησιμοποίησαν ειδικές τεχνικές ανάκρισης για να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Μάλιστα, αστυνομικοί εξακρίβωσαν ότι οι δράστες είχαν κλέψει την πινακίδα κυκλοφορίας από ένα όχημα που είχαν βρει σταθμευμένο στην Κουρούτα και την οποία είχαν βάλει στο αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν στην διάρρηξη. Σε βάρος των τριών νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου. Η προανάκριση της Ασφάλειας συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των άλλων δυο δραστών της κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα