Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Κινηματογραφική καταδίωξη τα ξημερώματα από Θήβα μέχρι Κόρινθο

Έσπαγε τις μπάρες από τα διόδια - Από τύχη δεν υπήρξε σοβαρό ατύχημα
Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα Σαββάτου (24/11) στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο τριών (!) νομών, με μεγάλες ταχύτητες, επικίνδυνους ελιγμούς και σπασμένες μπάρες στους σταθμούς διοδίων.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ένας 40χρονος οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών στην περιοχή του στρατοπέδου της Θήβας, όπου γινόντουσαν έλεγχοι σε διερχόμενα οχήματα στα πλαίσια του προγράμματος "Περσέας".
Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς Μάνδρα Αττικής, όπου οι αστυνομικοί με

τη βοήθεια του κέντρου επιχειρήσεων (100) είχαν στήσει μπλόκο. Ο «τολμηρός» οδηγός όμως δεν πτοήθηκε κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς αποφεύγοντας το μπλόκο και συνεχίζοντας προς την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.
Η κινηματογραφική καταδίωξη συνεχίστηκε με τον 40χρονο να μην υπολογίζει τίποτα και να περνά σπάζοντας τις μπάρες στα διόδια Ελευσίνας και Κορίνθου πριν οι αστυνομικές δυνάμεις τον ακινητοποιήσουν στις 02:30’ το πρωί στο ύψος του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου.
Μπορεί η παραπάνω περιγραφή να εξάπτει τη φαντασία και να δημιουργεί εικόνες από ταινία, όμως επειδή πρόκειται για πραγματική ζωή, από την παραβατική δράση του συγκεκριμένου άντρα, κινδύνευσαν δεκάδες άνθρωποι χρήστες του οδικού δικτύου, εργαζόμενοι στους δρόμους, καθώς και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο κατόπι του.
Από το ΑΤ Θηβών που διενεργεί την προανάκριση σχηματίζεται δικογραφία για σωρεία παραβάσεων του ΚΟΚ προκειμένου ο 40χρονος να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Πηγή: www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα