Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Κρήτη: Ανεμοστρόβιλος «ξήλωσε» θερμοκήπια στη Σητεία

Καταιγίδα έχει ξεσπάσει ,αυτή την ώρα, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο με σφοδρή βροχόπτωση και αστραπές!
Ο όγκος του νερού που πέφτει έχει δημιουργήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο ενώ αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του καιρού , κυρίως στα Δυτικά. Ισχυροί πνέουν αυτήν την ώρα και οι άνεμοι...
Η αλλαγή στο καιρό ξεκίνησε ήδη από χθες το βραδύ καθώς βροχή και έντονα φαινόμενα σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές του νησιού. Τα φαινόμενα στην Κρήτη αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και αύριο.
Στο μεταξύ, νύχτα τρόμου έζησαν οι κάτοικοι στον Γούδουρα Σητείας όπου υδροστρόβιλος που εξελίχθηκε σε ανεμοστρόβιλο παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, όπως μεταδίδει

το Nea Kriti. Έντρομοι οι παραγωγοί περίπου στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου διαπίστωσαν οι ισχυροί νότιοι άνεμοι κυριολεκτικά «ξήλωσαν» και σε κάποιες περιπτώσεις «σήκωσαν» ολόκληρα θερμοκήπια .
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 40-50 στρέμματα καλλιεργειών που περιλαμβάνουν αγγούρια, μελιτζάνες και μικρά τοματίνια έχουν καταστραφεί εντελώς.





Μικροπροβλήματα υπάρχουν και σε περιοχές του δήμου Ιεράπετρας με πτώσεις βράχων και αντικείμενα που παρασύρθηκαν στο δρόμο.
Πηγή: Nea Kriti, creta live, zarpanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα