Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΩΘΩΝΑ, ΜΕΛΟΥΣ Ε.Γ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ Ρ/Σ «Χ FM» 94,3


Σε όλη αυτή την επιχείρηση ηλεκτροπληξίας της Δημοκρατίας ο Τσίπρας είναι το Φις, αλλά η πρίζα είναι ο Καραμανλής και τα καλώδια από πίσω είναι όλο τα δίκτυο του σκληρού πυρήνα του Καραμανλισμού στο βαθύ κράτος.
• Το σασί είναι γερό. Ούτε μασάμε, ούτε τσιμπάμε ούτε φοβόμαστε με αυτές τις μεθοδεύσεις.
Η ιστορία με το άνοιγμα λογαριασμών του Κ. Σημίτη είναι μια ακόμα αθλιότητα που ούτε τον ίδιο ούτε την παράταξη μας μπορεί να πλήξει. Βασίζεται σε μια μαρτυρία ενός αναξιόπιστου τύπου, που χρονολογείται εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, που έχει ξαναπλασσαριστεί και έχει ξεφουσκώσει. Και βέβαια δεν είναι καθόλου συμπτωματικό ότι ξαφνικά ξαναέρχεται στην επιφάνεια, ως αιχμή στην επίθεση λάσπης με στόχο την Παράταξη μας. Το σασί όμως είναι γερό. Ούτε μασάμε, ούτε τσιμπάμε ούτε φοβόμαστε με αυτές τις μεθοδεύσεις. Γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε από κανένα, αλλά και τίποτα να συμψηφίσουμε με κανένα .

• Ο Τσίπρας είναι το Φις, αλλά η πρίζα είναι ο Καραμανλής και τα καλώδια από πίσω είναι όλο τα δίκτυο του σκληρού πυρήνα του Καραμανλισμού στο βαθύ κράτος.

Όποιος θέλει αγοράζει την θεωρία ότι υπάρχει μια συνομωσία συμπτώσεων, οι οποίες προκύπτουν από μόνες τους, ασυντόνιστες, ανεξάρτητες και τυχαία Εγώ δεν την αγοράζω και το λέω δημόσια.

Όλοι βλέπουν και όλοι καταλαβαίνουν, πως έχει στηθεί και πως παίζεται το παιχνίδι. Και όποιος, όπως π.χ ο κ. Μητσοτάκης, κάνει πως δεν καταλαβαίνει κακό του κεφαλιού του. Σε όλη αυτή την επιχείρηση ηλεκτροπληξίας της Δημοκρατίας ο Τσίπρας είναι το Φις, αλλά η πρίζα είναι ο Καραμανλής και τα καλώδια από πίσω είναι όλο τα δίκτυο του σκληρού πυρήνα του Καραμανλισμού στο βαθύ κράτος.

• Δεν μπορεί να στοχοποιείται μία ολόκληρη Παράταξη για μεμονωμένες ατομικές συμπεριφορές

Πήρε ποτέ κανείς άλλος, εκτός από την παράταξη μας, ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της διαφθοράς; Όχι να κάνει λασπομαχίες κατά των πολιτικών του αντιπάλων, αλλά να θωρακίσει το Κράτος Δικαίου με μια σειρά θεσμών, νομοθετήματα, που να αποτρέπουν την αναπαραγωγή τέτοιων φαινομένων στο μέλλον; Ξέρετε κάτι, από το 1828 που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος μόνο πρόσφατα πολιτικοί λογοδότησαν και τιμωρήθηκαν. Παρουσιάζεται ως είδηση ότι αυτοί ήταν ΠΑΣΟΚ, ενώ η σημαντική είδηση είναι ότι για όλες αυτές τις περιπτώσεις τις διαδικασίες, για να πάνε κάποιοι επιτέλους φυλακή, δρομολόγησε το ΠΑΣΟΚ.

Και ναι, είμαστε περήφανοι που μόνο εμείς είχαμε το σθένος και την ισχυρή βούληση να αποκόψουμε κομμάτια από το σώμα της παράταξης και να τα αποβάλλουμε, όταν υπήρξαν οι πρώτες ακόμα ενδείξεις ότι κάτι πάει στραβά. Επομένως, δεν μπορεί να στοχοποιείται μία ολόκληρη Παράταξη για μεμονωμένες ατομικές συμπεριφορές, τις οποίες μάλιστα η ίδια εκκαθάρισε και πολιτικά και δικαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα