Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2026

Εράνη – Πανθουριακός 3-3: Έξι γκολ σε φιλικό… ανατροπών στα Φιλιατρά

Ισορροπημένο και πλούσιο σε φάσεις το φιλικό στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν από τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα
Γκολ, ανατροπές και έντονο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα είχε το φιλικό τεστ ανάμεσα στην Εράνη και τον Πανθουριακό, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση στο 3-3 στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.
Ο Πανθουριακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Σαμέλης βρήκε δίχτυα για το 0-1.
Η Εράνη προσπάθησε να αντιδράσει, όμως χρειάστηκε να περιμένει την επανάληψη για να αλλάξει τα δεδομένα. Στο 47’ ο Τσέας έφερε το ματς στα ίσα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, στο 55’, ο Παπαθεοδώρου ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Ο Πανθουριακός δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει και στο 70’ ο Κουτσουμπέλας ισοφάρισε σε 
2-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Το φινάλε ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Στο 87’ ο Σπυρόπουλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην Εράνη με 3-2, όμως ο Πανθουριακός είχε απάντηση στην τελευταία φάση.
Ο Ίλιτς ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ και με απευθείας χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3 και χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό φινάλε στο φιλικό.
Ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας για τις δύο ομάδες, με το σκορ να αποτυπώνει την επιθετική τους διάθεση και την αναμέτρηση να προσφέρει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα