Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ανοίγει τα φτερά της η Π.Ο.Τ.Α

ΑΥΡΙΟ ξεκινά η λειτουργία του «The Romanos, a Luxury Collection Resort»του πρώτου ξενοδοχείου στην Costa Navarino (www.costanavarino.com), το νέο ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό στη Μεσσηνία. Εξακόσιοι ενενήντα τέσσερις εργαζόμενοι, που σε ποσοστό πάνω από 70% προέρχονται από τη Μεσσηνία, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες. Το ανθρώπινο δυναμικό θα ανέλθει σταδιακά εντός του καλοκαιριού στα 800 άτομα περίπου. O κ. Αχιλλέας B. Κωνσταντακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES Α.Ε., σημείωσε πως ….. «Στις 20 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία της Costa Navarino, ένα έργο ζωής που ξεκίνησε πρώτα από την καρδιά για να γίνει μετά επιχειρηματικό σχέδιο. Το όραμα του πατέρα μου να καθιερωθεί η γενέτειρά του Μεσσηνία ως ένας από τους πιο ποιοτικούς τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο αποτελεί σήμερα το στόχο όλων όσοι εργάζονται στην Costa Navarino".
Το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή που αναπτύσσεται στην Costa Navarino σε παραθαλάσσια έκταση 1.300 στρεμμάτων με πάνω από 1 χλμ αμμώδη παραλία, ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες. Το ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει ένα διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον λιτής πολυτέλειας, το οποίο περιλαμβάνει deluxe δωμάτια, Villas και τη Royal Villa Koroni 660 τ.μ.. Όλοι οι επισκέπτες που διαμένουν στις σουίτες, έχουν πρόσβαση στο Butler Service του ξενοδοχείου. Το «The Romanos, a Luxury Collection Resort» πλαισιώνεται από πλήθος άλλων εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων για τους επισκέπτες, όπως το πρώτο signature γήπεδο γκολφ 18 οπών στην Ελλάδα, το «The Dunes Course», που σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή U.S. Masters και αρχηγό της ευρωπαϊκής ομάδας στο Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design, και το διαχειρίζεται η Troon Golf, η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πολυτελών γηπέδων γκολφ στον κόσμο. Παράλληλα, ξεκινά τη λειτουργία του το αυτόνομο συνεδριακό κέντρο House of Events, χωρητικότητας 2.000 συνέδρων.
Λίγο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η δεύτερη ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων, το «The estin Resort, Costa Navarino», μαζί με όλες τις εγκαταστάσεις για παιδιά και νέους, όπως ο παιδικός σταθμός Cocoon και το ειδικά σχεδιασμένο κέντρο δραστηριοτήτων και φιλοξενίας για τους μικρούς επισκέπτες, SandCastle.
Πηγή: radio936.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα