Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Αποκαλύφθηκε μπαρουταποθήκη στα Φιλιατρά!!!!!!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του filiatrablog, ανακαλύφθηκε στα Φιλιατρά μπαρουταποθήκη με ..... μελισσούλες και σκορδάκια!!!!!
Συγκεκριμένα: ο 57χρονος που ακολούθησε τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών για τα "τυπικά", είχε αγοράσει διάφορα παιδικά αθύρματα όπως:
Μελισσούλες, σκορδάκια, σβουράκια  και άλλα τετοια (όχι δυναμίτες, γουρούνες κ.α., αλλά μελισσούλεςκαι σκορδάκια!!!) που το κάθε κουτάκι περιέχει 50, 60 κομμάτια (έτσι δικαιολογούνται τα 1701 "πυροτεχνήματα") τα οποία είχε αγοράσει έναντι του φανταστικού ποσού των ......26 ευρώ!!!! προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο και τα παιδιά του, την ημέρα του Πάσχα σε φιλικό αγρόκτημα που ήταν προσκεκλημένοι, για τον πατροπαράδοτο οβελία, 
Ναι καλά διαβάσατε.Είκοσι έξι ευρώ συνολικά!!!
 (Τα παραπάνω, σκορδάκια, μελισσούλες κλπ, εύκολα προκύπτουν και από την φωτογραφία που δημοσιεύουν και είναι ακριβώς αυτά που είχε και για τα οποία κατηγορείται)
Η απόδειξη της αγοράς εμπεριέχετο σε μία πλαστική τσάντα που μαζί με άλλες τσάντες, είχε κατεβάσει πριν λίγο σε μαγαζί συγγενικού του προσώπου που χρειάστηκε να απουσιάσει και "καθισε στο πόδι του", επιστρέφοντας από την Πάτρα όπου είχε μεταβεί για δουλειές του.. 
και αυτό έγινε γιατί χρειάστηκε να αδειάσει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του για να χρησιμοποιηθεί εκ νέου.
Τακτοποιώντας τις τσάντες, έπεσε πάνω και στα παιδικά αθύρματα και τα περιεργαζόταν.
Τότε μπήκαν οι αστυνομικοί και τον ρώτησαν αν έχει "βεγγαλικά". 
Απάντησε αρνητικά και τους έδειξε αυτά πού είχε στα χέρια του και την μικρή νάυλον τσάντα που περιείχε τα υπόλοιπα, την απόδειξη των 26,00 Ευρώ και κάποια εσώρουχα, (μόλις είχε γυρίσει από ταξίδι,όπως αναφέρεται και πιο πάνω, όπου και από νόμιμο κατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας, είχε προμηθευτεί κανονικά με απόδειξη τα ....παιδικά αθύρματα!!!!! 
Μάλιστα η κόρη του απέσυρε τα εσώρουχα και παρέδωσε στην αστυνομία την τσάντα με το υπόλοιπο ...περιεχόμενο). 
Μάθαμε ακόμα ότι θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο και θα δικασθεί με τον νόμο περί εκρηκτικών και όπλων που δικάζονται και οι τρομοκρατικές οργανώσεις!!!!! 
Για μερικά σκορδάκια και μελισσούλες .........
Εμείς τι άλλο να πούμε; 
Δείτε τώρα πως παρουσιάστηκε το γεγονός από τα Μ.Μ.Ε, 
Συνελήφθη 57χρονος στη Μεσσηνία με 1.700 βεγγαλικά και πυροτεχνήματα

Αστυνομικοί έλεγχοι για την εμπορία και την κατοχή βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων 
Συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά     -1.701- πυροτεχνήματα και παιδικά αθύρματα
 Οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν και θα συνεχιστούν, όλη την εορταστική περίοδο του Πάσχα
Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι γονείς δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα
Στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιούνται την εορταστική περίοδο του Πάσχα, για την εμπορία και την κατοχή βεγγαλικών - πυροτεχνημάτων, συνελήφθη χθες (17.4.2014) το απόγευμα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, ένας (1) 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας για τα Βεγγαλικά-Πυροτεχνήματα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα έναν 25χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, όπου κατέλαβαν τον 57χρονο ως προσωρινά υπεύθυνο, να κατέχει συνολικά -1.701- πυροτεχνήματα και παιδικά αθύρματα, τα οποία είχε θέσει προς πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εντός των ορίων του αυτοφώρου, του 25χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.

9 σχόλια:

  1. Έτσι γίνεται πάντα.
    Τα μεγάλα ψάρια πάντα ξεφεύγουν
    Αθάνατο Ελληνικό κράτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑΜΟΣ, ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΆΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΡΔΑΚΙΑ; ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΚΔΊΚΗΣΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ποιά άδεια μιλάμε τώρα; Εδώ για σκορδάκια λένε και για μελισσούλες!
    Είναι αστεία η υπόθεση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΕΝΤΟΜΑ,
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣΑπριλίου 22, 2014

    Σκορδακια και Μελισσουλες πηρες, εμ δεν πηρες και καμια Πεταλουδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κανενα σκυλακι, κανενα ψαρακι, κανενα φιδακι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!!!!!!!
    ΦΟΒΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΥΠΟΨΙΑΙ!!!! ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ.........
    Α ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα