Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Στάχτη τα στοιχεία από τον «εγκέφαλο» της μοιραίας Porche


Εξαφανίστηκαν μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου που καταστράφηκε 

Στάχτη έχει γίνει ο «εγκέφαλος» της μοιραίας Porche που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμανόγλου στην Εθνική Οδό.
Τα στοιχεία που είχαν καταγραφεί στο «μαύρο κουτί», τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν, καθώς εξαφανίστηκαν μαζί με το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου που καταστράφηκε μετά τη σφοδρή σύγκρουση.
Οι εμπειρογνώμονες του δημοσίου ωστόσο είναι σε θέση να περιγράψουν όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα πριν την σφοδρότατη σύγκρουση.
Πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος αναφέρουν ότι οι τρεις πραγματογνώμονες έχουν καταλήξει ότι το τροχαίο οφείλεται σε καταστροφή του πίσω δεξιού ελαστικού της Porsche.
Ο νεαρός οδηγός λίγα μέτρα πριν το πάρκινγκ της εθνικής όπου βρίσκονταν ήδη η οικογένεια Πατμάνογλου έχασε κάθε έλεγχο του αυτοκινήτου και μπήκε με ταχύτητα 198-200 χιλιομέτρων την ώρα.
Σημειώνεται ότι η οικογένεια Βακάκη έχει ορίσει πραγματογνώμονες που ερευνούν το αυτοκίνητο, αφού ολοκλήρωσαν την έρευνα οι άνθρωποι του δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα