Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Μεσσηνία: Βρέθηκε ο δράστης της βεβήλωσης τάφων στο νεκροταφείο στο Πλατύ


Ο 21χρονος ο οποίος νωρίτερα σήμερα το απόγευμα προφυλακίστηκε με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για τουλάχιστον 13 κλοπές και απόπειρες σε χωριά της Καλαμάτας, είναι αυτός ο οποίος βεβήλωσε τους τάφους στο νεκροταφείο στο Πλατύ στις 16 Δεκεμβρίου μαζί με έναν 15χρονο.
Ο νεαρός Ρομά κατέβηκε από την Αθήνα πριν μερικούς μήνες και ζούσε στο Πλατύ συνεχίζοντας την εγκληματική δράση που ξεκίνησε από τα 9 χρόνια του στην Αθήνα. Αυτός φέρεται να παρέσυρε έναν 15χρονο και δύο μικρότερους ομοφύλους του κάτω των 13 ετών να πάνε στο νεκροταφείο για να κλέψει το παγκάρι.
Αν και ο ίδιος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν το παραδέχεται, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ότι με το που μπήκαν στο νεκροταφείο έσπασε τον τάφο της γυναίκας γιατί αυτόν βρήκε πρώτο μπροστά του, προκειμένου να ψάξει για χρυσαφικά. Οι δύο μικρότεροι Ρομά όταν είδαν να βγάζει έξω το πτώμα της γυναίκας και να το ακουμπά στον απέναντι τάφο, φοβήθηκαν και έφυγαν.
Έμεινε ο 15χρονος και ο 21χρονος συνέχισε τους βανδαλισμούς στους τάφους και την εκκλησία του νεκροταφείου. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για ένα άτομο χωρίς κανέναν φραγμό ενώ στο Πλατύ βρέθηκε γιατί ερωτεύτηκε μια κοπέλα Ρομά από το χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα