Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 1.000 μάσκες από 3D εκτυπωτή δωρίζει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Τα καλά νέα των ημερών μάς μεταφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος. Μεταξύ αυτών η δωρεά μασκών προστασίας από τρισδιάστατο εκτυπωτή που προσφέρει για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και η εταιρεία ΤED3D, αλλά και τις προσπάθειες των μεσσήνιων της Αμερικής και του Καναδά να αγοραστεί υγιεινομικό υλικό και να σταλεί. Από 10 Απριλίου το Νοσοκομείο θα διαθέτει και συσκευή μοριακής ανάλυσης PCR και αντιδραστήρια για έλεγχο των δειγμάτων.
1ον. Εκτός από τα τεστ ταχείας διάγνωσης COVID 19 που θα διαθέτει το Νοσοκομείο Καλαμάτας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, χθες αργά το απόγευμα υπήρξε συμφωνία και με εταιρία του χώρου έτσι ώστε από 10 Απρίλη να έχουμε στη διάθεσή μας και συσκευή μοριακής ανάλυσης και διαγνωστικής PCR (ως συνοδός εξοπλισμός-δεν την αγοράζουμε δλδ-) και τα κατάλληλα αντιδραστήρια προκειμένου άμεσα, γρήγορα και

αξιόπιστα να έχουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων..
2ον. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Μεσσηνίων Αμερικής & Καναδά που απόψε την νύχτα επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος κος Δημόπουλος Τάσος και με ενημέρωσε ότι έχει γίνει μια προσπάθεια από πλευράς τους και έχει αγορασθεί σχετικό υγειονομικό υλικό-είδη ατομικής προστασίας και τις επόμενες τα αποστέλλουν.3ον. Χθες σε επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την εταιρία TED3D προσφέρθηκαν να μας δωρίσουν 1.000 μάσκες (επαναχρησιμοποιούμενες), 700 για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και 300 για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Τους ευχαριστούμε πολύ!!!
4ον. Χθες για μια ακόμη μέρα η συλλογή αίματος πήγε πολύ καλά συλλέγοντας 35 φιάλες αίμα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί από όλους μας!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα