Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Χαρδαλιάς: «Φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό»

Κορονοϊός: Μήνυμα ότι φέτος το Πάσχα θα είναι διαφορετικό λόγω των μέτρων περιορισμού διασποράς για τον κορωνοϊό έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
«Φέτος δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε, δεν θα πάμε σε εκκλησίες», είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός. «Θα γιορτάσουμε από το σπίτι για να προστατεύσουμε τους γύρω μας. Οι μέρες μεγαλώνουν, ο καιρός βελτιώνεται. Θα είναι λάθος να βγούμε έξω. Μένουμε πιστοί στο στόχο, μένουμε σπίτι και βγαίνουμε έξω για να καλύψουμε συγκεκριμένες ανάγκες» συνέχισε ο κ. Χαρδαλιάς.
Επίσης, ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πως «όσο τηρούνται οι κανόνες δεν θα υπάρξουν αυστηρότερα μέτρα. Ωστόσο εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση αναγκαστικά θα πάμε σε νέα μέτρα».
«Αναστέλλεται η λειτουργία της μονάδας της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα»
Την αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους του εργοταξίου της Μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον

κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως όλες οι μονάδες της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας λειτουργούν με το μίνιμουμ προσωπικό ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού σε αυτούς τους εργασιακούς χώρους.
Επισήμανε πως η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί τη σύμπραξη πολιτείας και πολιτών, γιατί μόνο ενώνοντας τις δυνάμεις μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού.
Ανακοίνωσε επίσης πως τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί 4.697 έλεγχοι, κατά τους οποίους 22 συμπολίτες βρέθηκαν να έχουν παραβιάσει τους όρους της καραντίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα