Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Δήμος Τριφυλίας: Επιστροφή στις δια περιφοράς συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Τέλος οι δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας και επιστροφή στις δια περιφοράς συνεδριάσεις. Αυτό έγινε γνωστό χθες με την πρόσκληση σε δια περιφοράς συνεδρίαση της Ο.Ε. την Τρίτη.
«Σας καλούμε στην τακτική, δια περιφοράς (*), συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τριφυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29/9/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 μ., προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πιο κάτω θέματα:
1) Έγκριση Πρακτικού ΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού “Προμήθεια Υλικών Οδοσήμανσης – Ονοματοδοσίας Οδών, έτους 2020”, 2) Αποδοχή δωρεάς από τον “Εθελοντισμό Καναλουπούς” προς το Δήμο

Τριφυλίας, η οποία αφορά στην τοποθέτηση υλικών, καθώς και στην εκτέλεση εργασιών στον κοινόχρηστο αύλειο χώρο και στο κτήριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Πλάτης, 3) Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2020 (εισήγηση προς το Δ.Σ.).
(*) Αριθ. Πρωτ. 60249/22-09-2020 (ΑΔΑ Ω0Ν346ΜΤΛ6-ΙΘ9) έγγραφο της Γεν. Διεύθυνσης Αποκέντρωσης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Γενικής Γραμματείας Εσωτερικών & Οργάνωσης, του υπουργείου Εσωτερικών. Για κάθε θέμα θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά, από τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής, σχετική εισήγηση και παρακαλείσθε μέχρι και την Tρίτη 29/9/2020 και ώρα 12.00 μ.μ. να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (με e-mail) τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής για τη θέση σας επί του κάθε θέματος (π.χ. υπέρ, κατά, λευκό). Τα μέλη τα οποία δε διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής», αναγράφεται στην πρόσκληση που υπογράφει ο πρόεδρος της Ο.Ε. – αντιδήμαρχος, Δημήτριος Στριμπάκος. tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα