Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Αποχαιρετιστήρια… ανάρτηση Μπέζου λίγο πριν την αποχώρησή του από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Μετά την αποκάλυψη από την τηλεόραση Best των δύο φερόμενων ως νέων διοικητών στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας, Ελένης Αλειφέρη και Δημήτρη Λαμπρόπουλου αντίστοιχα, ο απερχόμενος διοικητής Γιώργος Μπέζος, ο οποίος για χρόνια παρέμεινε στη συγκεκριμένη θέση, έκανε μόλις, για πρώτη φορά, μια… αποχαιρετιστήρια ανάρτηση, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα προβεί σε δηλώσεις, μετά την… οριστική αυλαία.
“ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ!!!!
Αύριο και ίσως για προ-τελευταία φορά θα επισκεφθώ το Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να παραλάβουμε ένα φορτηγό-ιατροτεχνολογικο εξοπλισμό ότι πιο σύγχρονο στα παρακάτω

είδη. Έξι (6) ηλεκτρικές κλίνες ΜΕΘ, έξι (6) αναπνευστήρες και έξι (6) μόνιτορ με κεντρικό σταθμό. Ότι είπαμε το κάναμε.
Ζητώ συγγνώμη σε κάποια στελέχη του Υπουργείου Υγείας εάν κάποια στιγμή υπήρξα πιεστικός έως και φορτικός για να έρθει αυτός ο εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά αυτό επέβαλε η ευθύνη και το χρέος μου. Τα υπόλοιπα αύριο!!
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!”, σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, ο απερχόμενος διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα