Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - Ο κος ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Υπάρχει ένας ιός, που εξαπλώνεται ύπουλα και γρήγορα. Από τον ιό αυτό κινδυνεύουν όλοι οι άνθρωποι. Ευτυχώς όμως δεν εισχωρεί σε όλους. Είναι ο ιός του υπέρμετρου εγώ. Απ΄ αυτόν διακατέχεστε κε Δήμαρχε του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας. «Εγώ μπορώ» ήταν άλλωστε και το κυρίαρχο προεκλογικό σας σύνθημα.
Μιλάτε για διαφάνεια, για νομιμότητα κι εννοείτε το ακριβώς αντίθετο. Εφαρμόζετε σταθερά κι απαρέγκλιτα τον προεκλογικό σας εξυπνακισμό. Έχετε βάψει μια κότα πράσινη και προσπαθείτε να την πουλήσετε για παπαγάλο. Στα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ και σε όλους τους πολίτες που έχουν επαφή με τη λογική και είναι πέρα και μακριά απ΄ τον ιό της

ματαιοδοξίας, αυτά δεν περνάνε.
Στη διάνοιξη – ασφαλτόστρωση – πεζοδρόμηση του δρόμου ανατολικά του Γυμνασίου Φιλιατρών, που τερματίζει στο δρόμο που οδηγεί για τα Βουλιέρια, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη δηλαδή, εκεί δεν «επεμβήκατε». Το ερώτημα είναι: με ποιές αποφάσεις πραγματώθηκε το συγκεκριμένο έργο; Απαντάμε: με αποφάσεις της ΑΝΟΔΟΥ. Και μάλιστα αποφάσεις “μπετόν αρμέ”. Σας έγιναν κατ΄ επανάληψη δημόσια ερωτήματα αποκλειστικά από τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Δημοσιεύθηκαν στα έγκυρα διαδικτυακά κι έντυπα μέσα. Εξελικτικά, τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ κατέθεσαν πρωτοκολλημένο ερώτημα που αφορούσε την εφαρμογή των πολεοδομικών διατάξεων στην οδό Χ. Τρικούπη και κατά συνέπεια έμπαινε το ζήτημα της υπερασπίσεως του δημόσιου συμφέροντος. Δεν πήραμε καμία απάντηση, άρα η διαφάνεια την οποία ευαγγελίσθε αγνοείται.
Απ΄ όλα αυτά διαφαίνεται καθαρά ότι οι παρεμβάσεις των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ είναι αυτές που σας ανάγκασαν ν΄ απολογείστε σήμερα με απόλυτη υποκρισία. Η ασφαλτόστρωση κι η πεζοδρόμηση έγιναν εκεί, επαναλαμβάνουμε με αποφάσεις της ΑΝΟΔΟΥ. Προκάλεσαν την οργή των θιγόμενων κατοίκων κι όλων όσων είχαν έννομο συμφέρον στην εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδίου της πόλεως. Η διγλωσσία είναι χαρακτηριστικό ιδίωμα του συντηρητισμού, όπως κι όλων όσοι διακατέχονται από τον ιό του υπέρμετρου εγώ: λένε άλλα κι εννοούν άλλα. Αυτό κάνατε κι εσείς στην προσπάθειά σας να ψαρέψετε ψήφους σε θολά νερά και να αποπροσανατολίσετε τους Φιλιατρινούς πολίτες.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ σταθερά στην προεκλογική τους άποψη: «Η πόλη ανήκει στους πολλούς κι όχι στους λίγους», σε ευθύτατο λόγο προς την ΑΝΟΔΟ λένε: ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΠΡΟ.
Εφαρμόστε έστω κι ετεροχρονισμένα τη νομιμότητα, δηλαδή το ρυμοτομικό σχέδιο των Φιλιατρών. Επίσης σας τονίζουμε ότι στην οδό Χ. Τρικούπη σπαταλήθηκαν χρήματα των δημοτών για τα έργα των ασφαλτοστρώσεων – πεζοδρομήσεων , με τις ανεύθυνες – επιζήμιες αποφάσεις της ΑΝΟΔΟΥ. Το ζήτημα για τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ δεν θεωρείται λήξαν, εάν χρειαστεί θα επανέλθουμε.Φωτογραφία της 20/9/2020 (βιβλιοπαραουσίαση Γρηγόρη Χαλιακόπουλου) Μύλος – Αγρίλη Φιλιατρών.
Το ΙΧ του κου Νομιμότητα, παρκαρισμένο στην κεκλιμένη ράμπα στην είσοδο του χώρου των αθλοπαιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα