Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Καλαμάτα: Ενωτικός εμφανίστηκε στην ομιλία του ο Π. Χρηστίδης


Με την ομιλία του στην Καλαμάτα ολοκλήρωσε τη χθεσινή περιοδεία του σε Λακωνία και Μεσσηνία ο Παύλος Χρηστίδης. Δίνοντας το στίγμα της απόφασής του να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος σημείωσε ότι «είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ονειρευτούμε ξανά».
Κατά την ομιλία του ο κ. Χρηστίδης, αναφερόμενος στο παρελθόν του Κινήματος μίλησε για μία κοινωνία που αντιπάλεψε και ξεπέρασε πολύ μεγάλες ανισότητες, στην οποία ο μη προνομιούχος Έλληνας απέκτησε φωνή.
Εκτιμώντας ότι σήμερα δεν έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, αναφέρθηκε στην οικονομία και «την καθημερινή ακρίβεια που επιβαρύνει το κάθε τι», στο δημόσιο χρέος, στα κόκκινα δάνεια, στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στα εμπόδια που μπαίνουν διαρκώς στη νέα γενιά, η οποία «δεν μπορεί να λειτουργήσει, να δράσει, να ζήσει έτσι όπως έζησε η γενιά των γονιών της πριν από 20 χρόνια».

Άσκησε κριτική σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για πελατειασμό, αναξιοκρατία, αδιαφάνεια, για καλλιέργεια χαμηλών προσδοκιών και ταχυτήτων και διχασμό της ελληνικής κοινωνίας για μικροκομματικά οφέλη. Εξέφρασε την πεποίθηση ότι η αντιστροφή της υφιστάμενης κατάστασης μπορεί να γίνει διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο, το οποίο έχει γενναίες αλλαγές.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, οι εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου θα αποτελέσουν την αφετηρία της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ. «Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να ξαναγίνει πρωταγωνιστής όχι να συμβιβαστεί με μία θέση κομπάρσου. Αρκεί εμείς να πάρουμε τις τύχες της παράταξης στα δικά μας χέρια…», τόνισε.

Δίνοντας το στίγμα του αναγεννημένου ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι αυτό θα ευθυγραμμιστεί με τις ανάγκες της εποχής, θα αφουγκραστεί τους πολίτες, θα καταθέσει λύσεις στα προβλήματά τους, θα φέρει την πολιτική όσο το δυνατό πιο κοντά στους πολίτες, θα διαμορφώσει μαζί τους ένα νέο, καλύτερο αύριο.
«Είμαι εδώ και είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ονειρευτούμε ξανά… Γιατί πιστεύω ότι δεν έχουμε δικαίωμα να συμβιβαζόμαστε… να αφήνουμε κανέναν να αποφασίζει για εμάς χωρίς να είμαστε εκεί να διεκδικούμε… Γιατί πιστεύω ότι ο χώρος μας είναι αυτός που μπορεί να ξανασηματοδοτήσει μία νέα ελπίδα…», κατέληξε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα