Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

88χρονη πέθανε όταν είδε τον λογαριασμό του νερού


Μια Ιταλίδα, 88 ετών, υπέστη σοκ μετά την πληρωμή ενός υπέρογκου ποσού σε λογαριασμό νερού.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες, όμως τελικά κατέληξε.
Το χρονικό
Όλα συνέβησαν όταν η 88χρονη συνταξιούχος, με καταγωγή από το Καμπορόσο της Ιμπέρια της Λιγουρίας, έλαβε τον λογαριασμό για το νερό.
Η γυναίκα έπαθε σοκ μόλις διαπίστωσε πως θα έπρεπε να πληρώσει 15.339 ευρώ για την κατανάλωση του νερού στο διάστημα από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2023.
Μάλιστα, λόγω της εξουσιοδότησης που είχε κάνει στην τράπεζα για την άμεση πληρωμή των λογαριασμών, τα μισά χρήματα μεταφέρθηκαν αυτόματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό, με αποτέλεσμα η 88χρονη να χάσει όλες τις αποταμιεύσεις της.
Η κατάσταση της υγείας της, μόλις συνέβη αυτό, την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Ο προμηθευτής νερού, η εταιρεία Iren, εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια.
Όπως όλα δείχνουν, η 88χρονη γυναίκα έπρεπε να πληρώσει περίπου 55 ευρώ αντί για 15.339 ευρώ που αναγραφόταν στον λογαριασμό, καθώς διαπιστώθηκε πως έγινε εσφαλμένη μέτρηση.
Το ποσό επιστράφηκε αλλά ήταν αργά
Το ποσό επιστράφηκε στην ηλικιωμένη γυναίκα αλλά ήταν ήδη αργά. Τα μέλη της οικογένειας υποστηρίζουν ότι η συνταξιούχος έπρεπε να καταβάλει μόνο 65 ευρώ για την περίοδο από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο.
Μάλιστα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά, καθώς είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν ότι δεν θα επαναληφθεί αντίστοιχο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα