Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Σε τροχιά υλοποίησης ο βιολογικός Γαργαλιάνων


Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού των Γαργαλιάνων καθώς χθες υπεγράφη η σύμβαση του έργου με τον ανάδοχο του.
Ένα έργο ύψους 11 εκ. ευρώ το οποίο, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη, αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο αλλά και πάγιο αίτημα των κατοίκων των Γαργαλιάνων.
Χαρακτηριστικά τονίζεται: «Υπεγράφη σήμερα, 27η Δεκεμβρίου 2023, στα γραφεία του Δήμου Τριφυλίας: α) Από τον δήμαρχο Τριφυλίας, κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, ως νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου Τριφυλίας, β) Από τον νόμιμο εκπρόσωπο της Αναδόχου Εταιρείας, με την επωνυμία «Κ/Ξ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Α.Τ.Ε. - TEDRA», κ. Κυριάκο Χαϊδεμένο και γ) Από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, κ. Χαράλαμπο Αυρηλιώνη, ως νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Υ.Α Τριφυλίας,
η σύμβαση έργου για τον «ΒΙΟΚΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ», ποσού 11.005.501,12€ πλέον Φ.Π.Α. 24%.
Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, το οποίο αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα, του κ. Γεωργίου Λεβεντάκη, από την πρώτη ημέρα ανάληψης της θητείας του, ως δημάρχου Τριφυλίας. Όπως και πάγιο αίτημα, των κατοίκων της πόλης των Γαργαλιάνων, αφού από το έτος 1992 που ξεκίνησαν οι μελέτες, τα πάντα είχαν μείνει μετέωρα.
Η πραγματοποίηση του έργου αυτού, επί δημαρχοντίας του Γεωργίου Λεβεντάκη, είναι αποτέλεσμα της αποφασιστικότητας, της μεθοδικότητας, της συντονισμένης προσπάθειας και της συλλογικής δουλειάς, της παρούσας Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών της».  Κ,Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα