Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Προσλήψεις διοικητών Υγειονομικών Περιφερειών: Κριτήρια, προθεσμίες, προσόντα – Όλη η προκήρυξη

Στη δημοσιότητα δόθηκε η προκήρυξη για τις θέσεις των Διοικητών και Υποδιοικητών των ΥΠΕ από το υπουργείο Υγείας. Μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής, η πρώτη προκήρυξη για τις θέσεις στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) βγήκε στον «αέρα».
Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται, αναζητούνται 21 στελέχη για ισάριθμες θέσεις στις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες όλης της χώρας. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν 11 ημέρες και ξεκινούν στις 18.1.2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγουν στις 29.1.2024.
Δικαίωμα συμμετοχής για τις ΥΠΕ
Όπως αναφέρεται για τις προς πλήρωση θέσεις, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση και δεν έχουν κωλύματα διορισμού όπως αυτά περιγράφονται παρακάτω:
Σε περίπτωση διορισμού δημοσίων υπαλλήλων, μόνιμων ή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, τα καθήκοντά τους σε οποιαδήποτε θέση στο Δημόσιο ή σε νομικά πρόσωπα του δημοσίου τομέα, κατά την έννοια της περ. ά της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 4270/2014, αναστέλλονται κατά το χρονικό διάστημα άσκησης των καθηκόντων τους στις ανωτέρω θέσεις.
Δείτε ΕΔΩ όλη την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα