Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Παραιτήθηκε της αμοιβής του ο Ζέρβας!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΜΗΤΕΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!
Παραιτήθηκε της αμοιβής του ο Ζέρβας!
Αλήθεια, τι νόημα έχει να πληρώνονται διοικητικά συμβούλια όταν το έργο για το οποίο...
υπάρχουν δεν προχωρά όπως θα έπρεπε; Όταν απολύονται εργαζόμενοι στο έργο; Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος του δ.σ. της Αττικό Μετρό (ο μόνος από τη Θεσσαλονίκη) Κωνσταντίνος Ζέρβας και από την αρχή της χρονιάς παραιτήθηκε της αμοιβής του για τις συνεδριάσεις του δ.σ. του μετρό! Έτσι, από την 1-1-2012 η συμμετοχή του στις συνεδριάσεις γίνεται αμισθί.
Στην επιστολή του προς τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κάνει λόγο για τη σημασία του «πατριωτικού εθελοντισμού» σε προσπάθειες υλοποίησης έργων όπως το μετρό ιδιαίτερα σε μια συγκυρία όπως η σημερινή για τη χώρα και τους πολίτες.Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κ. Ζέρβας διαφοροποιήθηκε από επιλογές της διοίκησης και της τότε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

Πολλές φορές είχε εκφράσει τις διαφωνίες του για να μη ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα, για την προσπάθεια που έγινε να αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός του έργου κλπ. Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε κάνει λόγο και πάλι για «λαθεμένη εκτίμηση κάποιων ότι η χάραξη της βασικής γραμμής θα μπορούσε να αλλάξει με την κατάργηση των δύο τελευταίων σταθμών και τη μεταφορά του αμαξοστασίου στο χώρο της Μίκρας» και για ασάφεια στο χρόνο ολοκλήρωσης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα