Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εισηγούνται στον Βενιζέλο να διαγράψει την Διαμαντοπούλου

Εισηγούνται στον Βενιζέλο να διαγράψει την ΔιαμαντοπούλουΑναβρασμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ από τις δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου η οποία εναντιώνεται σ τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον νόμο για τα ΑΕΙ. Στελέχη του κόμματος, εισηγούνται στον Ευάγγελο Βενιζέλο να διαγράψει την πρώην υπουργό.
Μάλιστα στην Ιπποκράτους, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι....
της Δευτέρας, σύσκεψη στελεχών η οποία διεκόπη και θα επαναληφθεί μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι εκνευρισμένος με τις εξελίξεις αυτές, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει μέχρι στιγμής κάποια απόφαση. Ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει πως «όταν η Διαμαντοπούλου περνούσε τον νόμο, εμένα δεν με ρώτησε κανείς».
Στο μεταξύ ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αναμένεται να στείλει μέσα στις επόμενες ώρες στον κ. Βενιζέλο το σχέδιο με όλες τις αλλαγές που αναμένονται να γίνουν στον νόμο.
Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Διαμαντοπούλου, με ανάρτηση στην προσωπική της ιστοσελίδα, χαρακτήρισε ως «Ύβρι για την Δημοκρατία» τις αλλαγές στον νόμο για τα ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα