Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Σε μάζεψα για να γράφεις τα φαρμακεία»

“ Τι είπε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στον Σταύρο Ψυχάρη ”
Λευτέρης Παπαδόπουλος 
vs Σταύρος Ψυχάρης

Γενεές δεκατέσσερις τους πέρασε όλους ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στον ΔΟΛ. Από τον Σταύρο Ψυχάρη μέχρι τους«διαμεσολαβητές» που ανέλαβαν την αποστολή να τον εξευμενίσουν, με στόχο την... επιστροφή(;) του στον Οργανισμό!

Ο Παπαδόπουλος φαίνεται πως θύμωσε ακόμη περισσότερο καθώς θεώρησε ότι τον εμπαίζουν: πρώτα τον έδιωξαν -μετά από 54 χρόνια στο συγκρότημα- και κατόπιν έβαλαν διάφορους παρατρεχάμενους του Ψυχάρη να τον παίρνουν τηλέφωνο για να του πουν πως «έγινε λάθος», ότι δεν ήθελαν να τον διώξουν κι άλλα τέτοια τρελά.

Οπως είναι γνωστό την «ευθύνη» της ανακοίνωσης για την απομάκρυνση του Λ. Παπαδόπουλου από τα Νέα είχε αναλάβει ο Χρήστος Μεμής καθώς ο Ψυχάρης δεν τόλμησε καν να του μιλήσει στο τηλέφωνο. Σημειώνεται ότι ο διευθυντής των Νέων σε αυτή τη συνομιλία με τον Παπαδόπουλο είχε την ευκαιρία να εμπλουτίσει.. τις γνώσεις του στα γαλλικά... Μετά από όλα αυτά πολλοί ήταν εκείνοι που εξεπλάγησαν όταν την προπερασμένη Πέμπτη είδαν τον Λ. Παπαδόπουλο στα γραφεία της Μιχαλακοπούλου. Είχε ζητήσει, λέει, να τον δει ο Ψυχάρης.


«Οταν εσύ περνούσες απ έξω και σε μάζεψαν για να γράφεις τα φαρμακεία, εγώ με τον Λαμπράκη βγάζαμε δυό εφημερίδες» ήταν το πνεύμα της συζήτησης που έγινε (αν παραλείψεις κάτι λίγα «γαλλικά» του Λευτέρη) σε πολιτισμένο κλίμα.


Υ.Γ. Ο Σταύρος Ψυχάρης επειδή είναι γνωστό ότι τιμά τις (παλιές) φιλίες του είναι σίγουρο πως η ιστορία με τον Παπαδόπουλο του έχει στοιχίσει πολύ. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα στον ΔΟΛ είναι τόσο οριακά που πλέον θεωρούν πολυτέλεια τις υπηρεσίες του παλαίμαχου δημοσιογράφου.




ΠΗΓΗ: zoornalistas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα