Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Αγανακτισμένοι Κτηνοτρόφοι ζητούν τα αυτονόητα (Video)


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Filiatra-NET
Αγανακτισμένοι κτηνοτρόφοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί στα Φιλιατρά,αποκλείοντας το φορτηγό που μαζεύει το γάλα τους σε μαντρί παραγωγού, απαιτώντας τα χρήματά τους από την τυροκομική επιχείρηση, η οποία όπως μας τόνισαν τους κοροϊδεύειασύστολα.
Παρά τις αρχικές συμφωνίες και διαβεβαιώσεις που δεν τηρήθαν από την πλευρά της εταιρείας, οι κτηνοτρόφοι της περιοχής ζητούσαν τουλάχιστον μία επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της τυροκομικής επιχείρησης, για το πότε επιτέλους θα λάβουν τα χρήματά τους.


Όπως ανέφερε ο κτηνοτρόφοςΓεώργιος Λυμπερόπουλος στο filiatranet, η ανοχή πλέον έχει τελειώσει. Ο υπεύθυνος της επιχείρησηςπλέον δεν δέχεται ούτε να απαντήσει στα τόσα τηλεφωνήματά μας.
Έτσι αποφασίσαμε σήμερα να μην αφήσουμε να κινηθεί από εδώ το φορτηγό της εταιρείας μέχρι να πάρουμε μία ειλικρινή απάντηση, καθώς το ποσό που δικαιούμαστε οι παραγωγοί ξεπερνά κατά πολύ τις 50.000 ευρώ.
Έχουμε και εμείς υποχρεώσεις που τρέχουν, όπως μας είπε και δεν μπορούν κάποιοι να μας απαξιώνουν έτσι. Είμαστε 15 κτηνοτρόφοι και λειτουργούμε σαν ομάδα, και από την πλευρά μας δώσαμε τα περιθώρια που μας ζητήθηκαν, αλλά πλέον η κοροϊδία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Ο κτηνοτρόφος Θεόδωρος Σαπέρας από την πλευρά του είπε αγανακτισμένος ότι προχθές η ΔΕΗ ήρθε να μου κόψει το ρεύμα διότι δεν έχω τα χρήματα να πληρώσω τον λογαριασμό. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα φιλοτιμηθεί ο καθένας να μας δώσει τα χρήματα που μας οφείλει στερώντας παράλληλα τα απαραίτητα από τις οικογένειές μας, ενώ οι υποχρεώσεις να τρέχουν. Ζητάμε τα χρήματά μας διότι αυτή η κοροϊδία δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Τελικά αργά το μεσημέρι ήρθαν σε μία αρχική συμφωνία αφού κατάφεραν να συναντηθούν με τους υπευθύνους της εταιρείας, οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι στα μέσα της εβδομάδαςθα εξοφληθούν μέχρι και τον Ιανουάριο.
Παρακολουθήστε το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα