Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση με δημάρχους στην Κυπαρισσία: Πιθανές τροποποιήσεις στον "Καλλικράτη" από Στυλιανίδη



Γράφτηκε από τον Βασίλης Μπακόπουλος
Πιθανές τροποποιήσεις στο ισχύον σήμερα θεσμικό πλαίσιο του προγράμματος "Καλλικράτης" θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- η ατζέντα της συνάντησης που ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης θα έχει με τους δημάρχους της Μεσσηνίας, αύριο, στην Κυπαρισσία.
Αυτό αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, τις οποίες δεν διέψευσε -ερωτώμενος σχετικά- ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
Ωστόσο ο δήμαρχος δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η συνάντηση, χωρίς πάντως να διστάσει να καταδικάσει -όπως έχει κάνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια- το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι από την πλευρά των δημάρχων θα τεθεί με ένταση και το θέμα των οικονομικών των ΟΤΑ, οι οποίοι υφίστανται σημαντικές μειώσεις των πόρων που λαμβάνουν από την πολιτεία.
Η συνάντηση του υπουργού με τους δημάρχους στην Κυπαρισσία -στην οποία θα βρεθεί ο Ευρ. Στυλιανίδης για την εκδήλωση κοπής πίτας της Τοπικής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ- έχει προσδιοριστεί για τις 5.30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο της τριφυλιακής πρωτεύουσας.
Β.Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα