Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Το στικάκι «μίλησε» - Ανοίχθηκε τέσσερις φορές μετά την αντιγραφή του από τον Διώτη


Ολοκληρώθηκε και απεστάλη στη Βουλή το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης που διεξήγαγε η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για το usb με τη λίστα Λαγκάρντ που βρίσκεται μέσα στη δικογραφία.
Οπως προκύπτει από την πραγματογνωμοσύνη το usb που παρέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από τον τότε προϊστάμενο τουΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη είχε αντιγραφεί στις 8 Ιουλίου του 2011 στις 15:02 και η αντιγραφή κράτησε τρία λεπτά .Το συγκεκριμένο usb, μετά την αντιγραφή αυτή και σύμφωνα με το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης είχε ανοιχθεί από τέσσερις διαφορετικούς χρήστες, από την ημέρα της αντιγραφής του, έως την ημέρα της παράδοσής του από τον κ. Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου το Νοέμβριο του 2012 και στην πορεία στον νυν επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στυλιανό Στασινόπουλο και τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη.

Σύμφωνα πάντα με το πόρισμα από το usb είχαν ανοιχθεί και διαβασθεί μόνο 58 συγκεκριμένοι φάκελοι από το σύνολο των 2.059 που περιείχε.Από τη σύγκριση του usb με το νέο CD με τη λίστα Λαγκάρντ που έφθασε πρόσφατα από το Παρίσι δεν προκύπτει καμία διαφορά πέρα από τα τρία αρχεία με τα ονόματα των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τα οποία είναι γνωστό ότι λείπουν.Η επιτροπή συζητά αυτήν την ώρα επί του πορίσματος της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα