Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Φιλιατρά: Ο φούρναρης σταμάτησε τους επίδοξους διαρρήκτες



Γράφτηκε από τον Kώστας Μπούρας
Χωρίς τον... φούρναρη φαίνεται ότι υπολόγιζαν δύο επίδοξοι διαρρήκτες που είχαν βάλει στο μάτι ένα αρτοποιείο στα Φιλιατρά, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι προσπάθειές τους να ανοίξουν την πόρτα του φούρνου έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη που μένει ακριβώς από πάνω και ο οποίος κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει - οπότε οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή.
Το συμβάν έγινε περίπου στις 2.30 ξημερώματα της Πέμπτης όταν ο φούρναρης που μένει πάνω από το μαγαζί του άκουσε θόρυβο στο δρόμο ακριβώς απέξω. Σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, χωρίς όμως να διακρίνει κάτι, καθώς οι επίδοξοι διαρρήκτες κάπου είχαν λουφάξει. Νομίζοντας έπειτα ότι εκείνος ξαναμπήκε στο σπίτι του ήσυχος, αυτοί συνέχισαν την προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα του φούρνου.
Ο ιδιοκτήτης όμως δεν πήγε για ύπνο, αλλά κατέβηκε στο δρόμο να δει τι συμβαίνει κι έτσι τους έπιασε στα πράσα. Οι δύο διαρρήκτες -ο ένας ψηλός και ο άλλος κοντός-, τράπηκαν αμέσως σε φυγή και χάθηκαν στα στενά δρομάκια της γειτονίας. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο, χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να τους εντοπίσει. Οπως διαπιστώθηκε, οι επίδοξοι διαρρήκτες ήδη είχαν προλάβει και είχαν προκαλέσει φθορές στην πόρτα στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν - αλλά φυσικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα