Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Η Εθνική του 87΄ ξανά μαζί! (photos)

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Οφείλουμε στον Γκάλη ένα μεγάλο ευχαριστώ 

Η Εθνική Ελλάδας που το 1987 έκανε το "θαύμα" και κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ της Αθήνας βρέθηκε ξανά μαζί, για χάρη του Νίκου Γκάλη.
Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα για τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας και τα... άλλα παιδιά ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και τα είπαν με τους υπόλοιπους αστέρες του παγκοσμίου μπάσκετ που βρίσκονται στην Ελλάδα για να λάβουν μέρος στη φιλική αναμέτρηση.


Οι Γιαννάκης, Φασούλας, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Φιλίππου, Νίκος Σταυρόπουλος, Μέμος Ιωάννου, Αργύρης Καμπούρης, Παναγιώτης Καρατζάς, Λιβέρης Ανδρίτσος και Νίκος Λινάρδος τα είπαν όλοι μαζί μετά από χρόνια στο μεσημεριανό γεύμα στο "Βίλα Μπιάνκα", αν και από την παρέα τους έλειπαν δύο ξεχωριστά πρόσωπα: το τιμώμενο και ο Φάνης Χριστοδούλου.








==============================================================










ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Οφείλουμε στον Γκάλη ένα μεγάλο ευχαριστώ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "πράσινοι" ευχαριστούν τονΝίκο Γκάλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Ο Νικ και ο Δημήτρης είναι ότι καλύτερο".
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο Νίκος Γκάλης βιώνει σήμερα μια ξεχωριστή μέρα. Απόψε θα τιμηθεί στο «Αλεξάνδρειο» σε έναν αγώνα που στην πραγματικότητα θα είναι ένα ξεχωριστό ραντεβού μεγάλων μορφών του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και όμορφων αναμνήσεων, μαγικών στιγμών για τους περισσότερους, για όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας για τον Γκάλη, τόνισε:
«Ο Νίκος Γκάλης έβαλε την Ελλάδα στον μπασκετικό χάρτη… Έκανε μία Ελλάδα ολόκληρη να κυκλοφορεί με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια και με όποιο τρόπο και να τιμηθεί, ποτέ δεν θα είναι αρκετό. Ο Νικ και ο Δημήτρης είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό μπάσκετ στη σύγχρονη ιστορία του. Όσοι ασχολούμαστε και αγαπάμε το μπάσκετ τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Νικ, σε ευχαριστούμε για όλες τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε, απολαμβάνοντάς σε να «χορεύεις» στον αέρα και σε ευχαριστούμε που για περισσότερα από 20 χρόνια οδήγησες τα ελληνόπουλα στο δρόμο του αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα