Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η ‘’ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ’’… Βαγγελη, φέρε πίσω την κλεμμένη ταυτότητα..


Η ‘’ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ’’…
Βαγγελάκη, φέρε πίσω την κλεμμένη ταυτότητα..
Εμείς οι Μανιάτες, είμαστε περίεργοι άνθρωποι.
Από τότε που παρουσιαστήκαμε σε αυτή την καυτή πέτρα, ψηθήκαμε και γίναμε μια άλλη φυλή, μια άλλη ράτσα, δύστροπη, απλησίαστη, οξύμορφη και απροσπέλαστη, ανθεκτική στις κακουχίες του χρόνου και του ήλιου.
Ζήσαμε κοντά ο ένας στον άλλο, στο δικό του ‘’κονάκι’’ και τιμούσαμε το λόγο και την παλικαριά. Αγαπούσαμε την ντομπροσύνη και κάναμε θεό μας το γδικιωμό.
Έτσι τώρα Βαγγελάκη, που ξέρεις περίπου με ποιον μιλάς, θα καταλάβεις πιο εύκολα αυτά που θα σε ρωτήσω. Και μη νομίσεις ότι δεν θα μου απαντήσεις. Με μένα που ‘’έμπλεξες’’ δύσκολα θα ξεμπλέξεις, γιατί για σένα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
Ρε Βαγγελάκη μίλησες για Σοσιαλιστική Διεθνή και μου έλυσες ένα σωρό απορίες. Τόσο πολύ ζήλευες το Γιώργο και ‘’τόκρυβες ;’’! από όλους μας;  Τόση κακία, τόση υπονόμευση για να ακουστείς λίγο πάρα πέρα  από το χωριό σου;  Και να σε ρωτήσω ρε Βαγγελάκη μερικά πράγματα:
1). Με τι όνομα θα πάς να παρουσιαστείς και να συστηθείς, αφού οι Αμερικανοί το έχουν κάνει ‘’βούκινο’’ πως σε λένε;  Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει; [[ Ο κόσμος θα τόχει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι;]]
2).  Με ποια ιδιότητα θα πας ρε Βαγγελάκη να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα. Σας αντιπρόσωπος του 3%; Ή θα τους υποσχεθείς …άνοδο;
3). Θα τους ομολογήσεις ότι είσαι καταληψίας  του  Πασόκ  και εφαψίας  του σοσιαλισμού, της ανθρωπιάς , της κατανόησης,   της ευαισθησίας, της πολιτικής ηθικής;
4). Θα τους πεις ότι είσαι  ο ένας από τους δύο πολιτικούς που σιχαίνονται πιο πολλοί όλοι οι Έλληνες, και μόλις σε βλέπουν αγριεύει και το μάτι τους;
 5). Θα τους πεις ότι η κομματική ταυτότητα είναι άκυρη, γιατί είναι ‘’παρανόμως κτηθείσα ’’ άλλως πως ..κλεμμένη;

Βαγγελάκη μου, βλέπεις  ότι γράφω  σήμερα, μόνο για ένα θέμα ,που άπτεται  του ονόματος της Ελλάδας μας ( της δικής μας, ε ;) στο εξωτερικό και με πείραξε πάρα πολύ, αφού εμείς την Πατρίδα μας την αγαπούμε και δεν την..χρησιμοποιούμε !!!

Βαγγελάκη, κάτω τα βρώμικα χέρια του συστήματος σας, από τον Γιώργο Παπανδρέου, αφού τώρα που ‘’έβγαλες την κουκούλα’’ του συνομωσιολόγου και του αντιπασόκου, αλίμονό  σου.
Μέρα πάρα μέρα θα σε θυμόμαστε μέχρις ότου αποφασίσεις να κάνεις  το’’ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ’’ με την οικογένεια, με τους συμπεθέρους, τους παλιούς  και τους νέους πατριδολάγνους  ώστε να σας ευχηθούμε σε όλους καλό κατευόδιο.
Εκτός εάν αποφασίσεις να πάρεις την πρώτη θέση στο ψηδοδέλτιο  επικρατείας της ΠΟΛ-ΑΝ  του Αντωνάκη σου. 
Βλέπεις είσαστε και οι δύο προικοθήρες της εξουσίας !!!
Να έλεγα και καταληψίες …?????
Ν.ΒΡΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα