Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Κινδύνευσαν δύο αδέρφια στον Αγρίλη καθώς ανατράπηκε η βάρκα τους

Στιγμές τρόμου και αγωνίας πέρασαν δύο αδέρφια προχθές το βράδυ, όταν η βάρκα τους, με την οποία είχαν βγει για ψάρεμα, ανετράπη λίγο έξω από το μικρό αλιευτικό καταφύγιο του Αγρίλη.
Ο Θεόδωρος και ο Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος επέστρεφαν από το ψάρεμά τους, όταν εξαιτίας των έντονων κυματισμών η βάρκα «τουμπάρισε» και μάλιστα «πλάκωσε» τον έναν. Ευτυχώς που χάρις στην προσπάθειά του και με τη βοήθεια ενός νέου μεγάλου κυματισμού, η βάρκα απομακρύνθηκε και μπόρεσε ο εγκλωβισμένος να βγει από το νερό.
Οι δύο άνδρες κολυμπώντας βγήκαν στη στεριά, στο λιμανάκι του Αγρίλη, ενώ άνθρωποι που αντιλήφθηκαν το συμβάν έσπευσαν να τους βοηθήσουν, ρίχνοντας στη θάλασσα σωσίβια.
Στο σημείο του συμβάντος έφθασαν άνδρες του Λιμενικού Τμήματος Κυπαρισσίας και της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Φιλιατρών, που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί, ενώ έγινε διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Αφού εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε από τους ιατρούς πως δε συντρέχει λόγος παραμονής τους, πήραν εξιτήριο αργότερα το βράδυ.
Η περιπέτεια των δύο αδερφών που κάνουν διακοπές στην περιοχή, ευτυχώς, έληξε χωρίς χειρότερα. Η βάρκα τους, ωστόσο, υπέστη μεγάλες ζημιές, όπως διαπιστώθηκε χθες το πρωί που την έβγαλαν στο μόλο του αλιευτικού καταφυγίου. 
 0  44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα