Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

«Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα» Συγκλονίζει η σύζυγός του

«Ο οργανισμός του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με επαναληπτικές κρίσεις και ένα αναπνευστικό σύστημα σχεδόν ανύπαρκτο. Φυσικά να μην ξεχνάμε και το προχωρημένο της ηλικίας του». Η σύζυγός του, Μαίρη Μπάρκουλη, εξομολογείται στην εφημερίδα: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις».pantreuetai-o-mparkoulis-sta-79-me-thriskeutiko-gamo.w_hr
images

Ανδρέας Μπάρκουλης: Σχέσεις με διάσημες, ξύλο, τραγωδίες, παιδιά εκτός γάμουbarkulis4

Υπήρξε ο λατρεμένος των γυναικών. Το όνομα του ήταν συνώνυμο της κοριτσίστικης λατρείας. Το «κορίτσια; Ο Μπάρκουλης» μεγάλωσε γενιές θηλυκών. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ο υπέρκομψος γόης, που έζησε τριχώδη ζωή, λατρεύτηκε όσο λίγοι, γνώρισε φήμη, δόξα, φυλακές, μετανάστευση, τέλος και αρχή, μη βάζοντας το ποτέ κάτω. Στο newspistol διαβάσαμε πως ετοιμάζοντας την αυτοβιογραφία του, αναφέρεται σε μια τραγική οικογενειακή πραγματικότητα.
«Βίωσα πολύ μικρός τον αιφνίδιο θάνατο της αδερφής μου, σε ηλικία 6 μηνών, μέσα στο πλοίο, από τη Θάσο όπου υπηρετούσε ο πατέρας, προς τον Πειραιά όπου και μέναμε. Οι μεταμφιέσεις του φύλου μου γίνονταν με φορεματάκια της που η μητέρα μου αρνούταν πεισματικά να πετάξει.
Το σημαντικό ήταν η ταύτιση με την χαμένη μου αδερφή και η ηδονική τάση της μάνας να μην δεχθεί την απώλεια», αναφέρει ο ηθοποιός για την συνηθείας της μητέρας του να τον ντύνει με τα ρούχα της αδελφής του, αρνούμενη να τα πετάξει, η να την ξεχάσει.
Διαβάζουμε ακόμα πως αποκαλύπτει τους έρωτές του με μεγάλες σταρ όπως η Τζένη Καρέζη και η Καίτη Γκρέυ, αλλά πως οι ερωτικές σκηνές του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν περα για πέρα ρεαλιστικές. Ανάμεσα σ αλλά, αναφέρεται χωρίς να αποκαλύπτει όνομα, σε μία ολέθρια σχέση με συνάδελφό του με έντονα στοιχειά αν μη τι άλλο αυτοκαταστροφής και σκέτο καταστροφής.
«Την έσπαγα στο ξύλο καθημερινά, κάτι που δεν είχα ξανακάνει σε άλλη γυναίκα. Είχε δικό της κρεβάτι στον Ερυθρό Σταυρό, πότε με σπασμένο χέρι και πότε με σπασμένο κεφάλι. Ερχόταν μπαταρισμένη και έβριζε μέχρι και τον πατέρα μου. Τελικά, τις ξανάτρωγε».
Σήμερα είναι παντρεμένος με την Μαρία, που του έχει αφοσιωθεί, ενώ έχει κάνει ένα γάμο με την κατά 10 χρόνια μεγαλύτερή του Αλέκα Στρατηγού, η οποία πίστευε ότι την απατούσε. Ακλούθησε άλλος ένας γάμος που τέλειωσε, επίσης άδοξα. Ο ηθοποιός έχει έναν αγαπημένο, πανέμορφο γιο απ την Μαρία, τον Νικόλα και δύο παιδιά εκτός γάμου, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, που το είδε μετά από 27 χρόνια.
Στις σελίδες του βιβλίου του, ο Ανδρέας Μπάρκουλης ομολογεί πως αρνήθηκε τον ρόλο του James Bond, από ανασφάλεια, επειδή δεν γνώριζε καλά Αγγλικά.
Άξιον θαυμασμού είναι το ότι συνήθως οι διάσημοι άνθρωποι της κάθε εποχής, στα αυτοβιογραφικά τους βιβλία, επιλέγουν να ωραιοποιούν πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ ο Ανδρέας Μπαρούτης κάνει ακριβώς το αντίθετο. Κοιτά τη ζωή του με ωμη αλήθεια και παραδοχή, πράγμα που εξάπτει την περιέργεια του αναγνωστικού κοινού και μεγαλώνει την προσδοκία για μια αυτοβιογραφία – σταθμό.  newpost
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Ανδρέας Μπάρκουλης  Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 4 Αυγούστου του 1936[1]. Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1956 και στον κινηματογράφο το αμέσως επόμενο έτος με την ταινία Μαρία Πενταγιώτισσα.620166747
14045737_10210744203747557_8525055764269735110_n
Ένα μικρό διάστημα της ζωής του το πέρασε στις ΗΠΑ, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι. Υπήρξε ένας από τους γοητευτικότερους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’60. Ενδεικτικό της αίγλης του αυτής είναι το σλόγκαν: “Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!”[2]. Εμφανίστηκε σε περισσότερες από εκατό ταινίες, παιζοντας κυρίως δεύτερους ρόλους σε δραματικές ταινίες, όπως «Κοινωνία ώρα Μηδέν» (1966) , «Κοντσέρτο για πολυβόλα» (1967), «Όλγα Αγάπη μου» (1968), αλλά και κωμωδίες, όπως «Μια Ιταλίδα στην Ελλάδα» (1958), «Διακοπές στην Αίγινα» (1958), «Η Μουσίτσα»(1959), «Μην είδατε τον Παναή» (1962), «Το Δόλωμα» (1964), «Τζένη Τζένη» (1965), «Ησαΐα μη Χορεύεις» (1969), «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» (1970) και η «Θεία μου η χίπισσα» (1970).
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει νυμφευτεί τρεις φορές κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ζει με την τελευταία του σύζυγο, την Μαρία και τον γιο τους Νικόλα, και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα