Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Διαμαρτυρία στην εφορία Καλαμάτας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Συμβολική κατάληψη στην εφορία Καλαμάτας πραγματοποίησαν χθες το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς και αγρότες, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την αντίθεσή τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Η κινητοποίηση της Καλαμάτας αποτέλεσε μέρος των κινητοποιήσεων του ΠΑΜΕ που πραγματοποιήθηκαν χθες σε όλη την Ελλάδα, είτε σε εφορίες είτε σε τράπεζες.
Όπως είπαν οι συγκεντρωμένοι, η χθεσινή έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη και προς το Δημόσιο τούς έφερε στην εφορία, ενώ δήλωσαν αποφασισμένοι να μη δεχθούν αυτή την αλλαγή.
Εκτός, όμως, από το ζήτημα των πλειστηριασμών, τα μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν να επανέλθει το αφορολόγητο στα 20.000 ευρώ με 5.000 ευρώ για κάθε παιδί και την

κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ενώ έθεσαν και άλλα ζητήματα που καθημερινά πλήττουν τον ελληνικό λαό.
Εκ μέρους των αγροτών, ο πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων της Πελοποννήσου, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, ανέφερε ότι συμπαραστέκονται στον αγώνα και ενημέρωσε ότι οι αγρότες έχουν προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα κινητοποιήσεις. Η αρχή θα γίνει την Τρίτη, οπότε θα μεταβούν στην Τρίπολη αγρότες από όλη την Πελοπόννησο, όπου και θα διεξάγεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο, ενώ η μεγάλη κινητοποίηση θα γίνει στις 11 Μαρτίου στο Κιλελέρ.
Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στο γραφείο της διευθύντριας της ΔΟΥ και αφού της έδωσαν ψήφισμα, της ζήτησαν να το μεταφέρει στην κυβέρνηση.
Παράλληλα, την ενημέρωσαν ότι είναι αποφασισμένοι να μη δεχθούν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και θα τους αποτρέψουν με όλες τους τις δυνάμεις.
Κλείνοντας κάλεσαν την προϊσταμένη να σταθεί στο πλευρό του κόσμου και να μην υπογράψει κανέναν πλειστηριασμό, με την ίδια να απαντά ότι η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της την καλύπτει, καθώς και ότι στο πλαίσιο της συνταγματικότητας θα προσπαθήσει να αποφύγει υπογραφή πλειστηριασμών. Π.Μπ. tharrosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα