Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Συναγερμός στο Δήλεσι: Εξαφανίστηκαν δύο αδερφές 16 και 17 ετών

Τα ίχνη του αγνοούνται από τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου - Η οικογένεια ενημέρωσε δύο ημέρες μετά, στις 14 Μαρτίου - Για πληροφορίες στο 116000Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό δύο κοριτσιών ηλικίας 16 και 17 ετών έχει ξεκινήσει στο Δήλεσι και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς τα ίχνη των δύο αδερφών έχουν χαθεί από τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου.
Η Ντενίσα και η Εμμανουέλα Ντ. εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους τη Δευτέρα, αλλά η οικογένειά τους ενημέρωσε δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης.
Η Ντενίσα Ντ. έχει ύψος 1,70 m, είναι 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε φορούσε καφέ μπουφάν, μαύρο κολάν, ασπρόμαυρη ριγέ μπλούζα, άσπρα

αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα.
Η Εμμανουέλλα Ντ. έχει ύψος 1,62 m, είναι 40 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Όταν χάθηκε μαζί με την αδερφή της, φορούσε καφέ μπουφάν, γκρι τζιν, μαύρη μπλούζα, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε επίσης σχολική τσάντα.
Με ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητεί από οποιονδήποτε διαθέτει πληροφορίες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά, όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα