Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Προσπάθεια Τατούλη να “κοντύνει” την Αλειφέρη

Τις αποφάσεις των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας θα υπογράφει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης, θα έχει δηλαδή την τελική υπογραφή.
Αυτό είναι που θα γίνει πράξη, όσον αφορά τη δήλωσή του στις 23 Μαρτίου πως αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνει την ευθύνη της διοίκησης στην Π.Ε. Μεσσηνίας, για να διορθώσει ό,τι κακό έγινε από τους χειρισμούς τις τελευταίες ημέρες, από την έρευνα και την εύρεση του ”κοριού” για τις υποκλοπές των συνομιλιών στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Ελένης Αλειφέρη.
Η προσπάθεια του κ. Τατούλη είναι να εντείνει την προσπάθεια και την πίεση, για να “κοντύνει” όσο γίνεται την κ. Αλειφέρη, να την καταστήσει τελείως διακοσμητική, “τιμωρώντας” την, γιατί δεν δείχνει διάθεση να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί ζήτησε

εισαγγελική έρευνα για τις υποκλοπές χωρίς να τον ενημερώσει. Και το κυριότερο, γιατί δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί και στη θέση της να τοποθετήσει σύμβουλο πολύ πιο πρόθυμο και υπάκουο, όπως έγινε και στην πρώτη περιφερειακή του θητεία.
Στην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας μένουν οι 7 αρμοδιότητες που έχουν θεσπιστεί με το νόμο του “Καλλικράτη” και τις οποίες ο κ. Τατούλης δεν μπορεί να πειράξει.
Να αναφέρουμε ότι για τις αλλαγές που ετοιμάζει στη λειτουργία των υπηρεσιών της Π.Ε., ο περιφερειάρχης ενημέρωσε τους διευθυντές σε συναντήσεις που είχε μαζί τους την περασμένη Παρασκευή. Τότε έγινε γνωστό ότι στον 4ο όροφο που βρίσκεται το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη, θα μπουν λουκέτα και οι πόρτες στις δύο εισόδους του ορόφου θα κλειδώνουν, όταν τελειώνει το ωράριο εργασίας και αποχωρούν αιρετοί κι εργαζόμενοι.
Γ.Σ. eleftheriaonline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα